Vprašanja, razprave o izdelkih Zvon za sipanje za akvarij Easy Clean - čiščenje peska
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
claudia
Pozdravljeni,V mesecu februarju sem kupil ta izdelek za svoj 20l akvarij. Do zdaj ni bilo težav. Zdaj pa je nemogoče odsesati vodo, čeprav je prej po preprostem gibanju gor in dol v vodi to šlo zlahka. Ali veste, kaj bi lahko bil razlog? To je zelo neprijetno.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Težko je odgovoriti na vaše vprašanje. Priporočamo, da se obrnete na naš servis za stranke preko sledenja vašega naročila, da najdete rešitev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, imam akvarij s 120 l, ali je ta sesalec v redu zanj?,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta sesalec bo za akvarij s 120 litri nekoliko premajhen, priporočamo naslednji izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-power-gravel-cleaner-pgr-1000-p-1548.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, bi ta zvonec lahko ustrezal za akvarij s prostornino 10L in približno višino 30 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to ustreza. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
david
Pozdravljeni, želel bi najti sistem (ki ne bi deloval na baterije), s katerim bi lahko čistil iztrebke iz peska v mojem akvariju (240l). Ali bi ta naprava bila primerna in ali preprečuje odstranjevanje peska? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da ima zvon za vazo primarno funkcijo čiščenja peska brez njegove odstranitve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eden
Pozdravljeni, Imam akvarij s 120 litri in uporabljam pesek Sansibar. Bi bil ta izdelek primeren za čiščenje mojega akvarija?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam napravo SUNRAY 35W, ki je idealen popoln spekter (UVB - UVA - Svetloba in TOPLINA) za vašo želvo. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
7 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, ali bi ta izdelek bil primeren za moj Aquatlantis 60? Imam prst in zelo droben prodnik, ali ne bo to vse odstranilo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam uporabo sifonske zvonke za akvarij Easy Clean - čiščenje gramoz mini po ceni 6,50€. Vendar bodite previdni, da ne greste predaleč v pesek.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
christine
Ali je ta izdelek primeren za akvarij s 50 litri, katerega višina je 27 cm, ni nevarnosti, da bo cev prekratka? Kateri drug "sesalec" bi mi priporočili?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam enega od naslednjih dveh sesalnikov: https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-et-siphon-aquavac-p-12449.html https://www.zoomalia.com/animalerie/cloche-de-nettoyage-aqua-ex-20-45-cm-p-6353.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
damien
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kakšne so razlike med Easy Clean Mini in Easy Clean Oval? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Easy Clean Oval je bolj primeren za večje akvarije kot Easy Clean Mini. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, kaj bi bilo torej treba vzeti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Pravkar smo dodali referenco za večje akvarije (kot je vaš): Easy Clean ovalni + klešče za vedro.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pravkar smo dodali referenco za večje akvarije (kot je vaš): Easy Clean ovalni + klešče za vedro.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ali je ta izdelek učinkovit za 240 litrov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek bo omejen na 240L.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Živjo, kako se izvede črpanje črpalke.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Enostaven zagon preko usta bi moral zadostovati, da bo vaša sifonska zvonec delovala.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Enostaven zagon preko usta bi moral zadostovati, da bo vaša sifonska zvonec delovala.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia