Vprašanja, razprave o izdelkih Superfish Waterfall Filter filter za vodno rezilo
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jean
Hello, could you provide foam filters for the "waterfall" filter I purchased from you? Thank you for your response.
1 sporočila
cyril
Pozdravljeni. Želel bi, prosim, potrditev širine vodnega lista, ki verjetno znaša 40. Predvsem pa me zanima priporočilo glede pretoka vode, ki ga mora imeti črpalka za namestitev. Najlepša hvala vnaprej. Lep pozdrav.
1 sporočila
roger
38 cm
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, Na kateri strani se priključi cev na slap? Desni, levi ali pa lahko na vsako stran. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabimo vas, da sledite naslednji povezavi http:/aquadistri.com/uploads/manuals/Superfish%20pondmanuals/SF_Waterfall_Filter_Manual.pdf
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
elisabeth
Pozdravljeni, kakšen premer cevi je potreben za priključitev na črpalko? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta filter je dobavljen z večstopenjskim priključkom, ki omogoča izhod po izbiri: 20/25/32/40 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
simon
Pozdravljeni, nasprotno od tega, kar pravite, multi-step ponuja samo 2 velikosti izhodov: 25 in 40... Kako lahko to storim, prosim?
2 sporočila
simon
Končno se zdi, da 25 mm ustreza mojim potrebam, vendar ne razumem, zakaj sta oba konca zatesnjena in nič ni priloženo za "izbiti", kot navaja navodilo...