Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter EDEN ogrevan 511 / 521 in 522

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, ali je vključeno ogrevanje ali je to dodatna oprema? Hvala vnaprej
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, Ogrevanje je dobavljeno skupaj s filtrom. Lep pozdrav,
Thomas
1 sporočila
thomas fr
Pozdravljeni, pravkar sem kupil grelni filter Eden 521 in želel bi namestiti daljše sesalne in izpustne cevi. Kateri premer je pravilen: 9/12 ali 12/16?
Frederic
1 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni, to je od 12/16. Lep pozdrav.
sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Dober večer, po nakupu filtra Eden 511, ki sem ga prejel danes, naletim na težave. Že ob prvi uporabi pušča na mestih pritrdilnih objemk, čeprav se zdijo te popolnoma pravilno nameščene. Po več poskusih težava ostaja, tla pa so še vedno čista. Kako naj rešim težavo? Filter je nameščen pod akvarijem.
Bernard
1 sporočila
bernard fr
Morda imate težavo s tesnilom, mogoče je bilo obrabljeno. Jaz nisem imel težav s svojim filtrom, ki ga imam nameščenega že 3 tedne in sem ga že enkrat očistil...
Clément
1 sporočila
clément fr
Živjo, imam enak problem. Si rešil težavo?
Miguel
1 sporočila
miguel fr
Pozdravljeni, želel bi naročiti EDEN thermoFit 511. Ali ga boste ponovno prodajali? Hvala
Precillia
3 sporočila
precillia fr
Pozdravljeni, rad bi naročil grelni filter Eden 522, vendar je razprodan že dolgo časa, in ga bom potreboval v prihodnjih tednih za profesionalni projekt... Ali veste, kdaj ga boste ponovno imeli na zalogi? Da lahko vem, ali se moram usmeriti na drug izdelek.
NICOLAS
1 sporočila
nicolas fr
Dober dan, želel bi naročiti ogrevan filter EDEN 511, vendar v času potrditve mojega naročila ni bil več na voljo. Ali ga boste ponovno prodajali po začetni ceni? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta filter je trenutno v postopku ponovnega zapolnjevanja zaloge, na voljo bo spet približno čez teden dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Habib
2 sporočila
habib fr
Pozdravljeni, Ali boste ponovno uvedli referenco Eden 511 ogrevanje po njeni uvodni ceni, saj sem predolgo odlašal s potrditvijo svoje košarice in izdelek ni bil več na voljo. Hvala vnaprej. Lep pozdrav, H. Jacquelin
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izdelek se trenutno dopolnjuje in pričakujemo, da ga bomo prejeli sredi januarja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Habib
2 sporočila
habib fr
Pozdravljeni, ali je mogoče postaviti 511 pod akvarij?Hvala vnaprej.Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, seveda lahko ta filter postavite v omarico pod akvarij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Damien
7 sporočila
damien fr
Pozdravljeni, ali je ogrevanje priloženo in če je, kakšna je temperatura?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ogrevanje je vključeno v komplete 511-100W, 521-200W in 522-300W, temperaturo ogrevanja pa je mogoče nastaviti na želeno stopinjo z majhnim gumbom, ki se nahaja na grelniku. Temperatura je običajna za večino grelnikov, to je približno 32°C. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo