Forum za akvaristiko

zvonec JBL

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
NADEGE
2 sporočila
nadege fr

Ali lahko vzamem zvočnik JBL 47 -70 cm, tudi če je moja vodna gladina na 44 cm? Ali to ne bo delovalo in bi bilo bolje vzeti 20-40

Hvala za vašo pomoč

franck
233 sporočila
franck fr

živijo

tole je to, kar imam za čiščenje mojega akvarija in nič ni boljšega kot "Zvonec za menjavo vode in polnjenje Aqua In-Out"

NADEGE
11 sporočila
nadege fr

v redu, hvala

franck
233 sporočila
franck fr

ta sistem je malo drag, vendar izjemno praktičen in poleg tega se konča z razlivanjem vode po hiši.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo