Zvestobne točke

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, pravkar sem namestil aplikacijo na svoj telefon in po navadi bi moral prejeti 1000 točk, vendar jih ne vidim. Mi lahko pomagate? Hvala
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Sandrine,
Da vam lahko kar najbolje pomagamo, vas vabimo, da kontaktirate našo službo za stranke preko obrazca, ki je na voljo v razdelku "Moj račun / Služba za stranke".
Naši svetovalci vam bodo posredovali odgovor in rešitev po prejemu vaše zahteve.
Lep dan,
Coralie iz Zoomalia
Morgane
1 sporočila
morgane fr
EDIT : Moje točke so bile pripisane, hvala lepa! Pozdravljeni, Dovolim si ponovno aktivirati to temo, saj naletim na enak problem, kljub ponudbi, ki jo predstavlja Zoomalia "1000 točk za prenos aplikacije", nisem prejel/la ničesar! Poleg tega v zavihku "kontaktirajte nas" ni nobenega obrazca, le pogosta vprašanja in telefonska številka (Vendar nisem na voljo za klicanje v odpiralnem času telefonske linije). Ali imate e-poštni naslov za pomoč strankam ali neposredno rešiti težavo (mi pripisati oglaševanih 1000 točk)? Hvala in lep dan, Morgane
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljena Morgane, Vesela sem, da je vaša situacija rešena. Na splošno je vedno rahla zamuda nekaj ur, preden so vaši točki vidni. Če imate kakršno koli vprašanje, vas, da bi vam najbolje pomagali, vabim, da stopite v stik z našo službo za stranke preko obrazca, ki je na voljo na "Moj račun / Pomoč strankam". Naši svetovalci vam bodo posredovali odgovor in rešitev ob prejemu vaše zahteve. Želim vam lep dan, Coralie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo