Vprašanja, razprave o izdelkih
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
colleen
Pozdravljeni, ali ima ograja majhna vrata, da lahko zajec izstopi? Rad bi jo uporabil za notranjo ogrado, vendar živi v polsvobodi, zato potrebujem majhna vrata :) Hvala vnaprej.
1 sporočila
izabel
Pozdravljeni, žal ni majhnih vrat, kar resnično manjka. Sicer pa je dober, čvrst in visok.
12 sporočila
agathe
Pozdravljeni, ali lahko združimo 2 od teh ograd?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta ograja je prilagodljiva, saj je mogoče združiti dve skupaj, da ustvarite večji prostor. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
valerie
Pozdravljeni, iščem način, kako omogočiti svojim mačkam, da gredo ven. Rad bi namestil to ograjo na betonski izrastek pod mojimi okni, saj nimam vrta.. Ali menite, da bi jo bilo mogoče pritrditi? Če mi to uspe, ali bi bile razširitve, ki jih prodajate, združljive? Če ne, imate kaj, kar bi mi ustrezalo? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ograja ne bo primerna za mačke, ki bi zlahka lahko skočile čez njo. Poleg tega je ni mogoče pritrditi na beton. Žal nimamo izdelka, ki bi se lahko prilagodil vaši konfiguraciji. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
monique
Pozdravljeni. Zunanji pravokotni kovinski ograjen prostor za glodalce 1m, ki se prodaja po ceni 25€99, ima res, kot je navedeno, največjo razdaljo 2,5 cm med palicami? Moja dihurka se ne izmuzne skozi razmak 2,5 cm, vendar je zelo blizu, zato me to zanima. Ali lahko potrdite, da razmik med palicami ne presega 2,5 cm? Hvala vnaprej za odgovor. Monique.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, razmik med letvami v tej ograji je res le 2,5 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
magali
Pozdravljeni, zanima me, ali je ta ograja primerna za morski prašiček (uporaba v notranjih prostorih) in ali lahko z dvema ograjama moduliramo po želji (pravokotnik, kvadrat, šesterokotnik itd.). Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ograja je primerna za morskega prašička. Je popolnoma prilagodljiva in jo lahko dodate k drugi ograji. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eva
Pozdravljeni, rad bi uporabil to ograjo v notranjosti ob kotu stene. Zanima me, ali je izdelek dobro stabilen...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ogradica je stabilna, kadar je dobro kvadratna. V notranjih prostorih je ni mogoče zasaditi v tla kot na vrtu, zato bo manj stabilna, če jo žival potisne. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Res je, lahko združite dva modela za še bolj prostoren prostor za igro! Njihova zelo enostavna struktura omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje, kar zagotavlja veliko prilagodljivost uporabe. Specifična sončna zaščita ne obstaja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Seveda lahko združite dva modela za še bolj prostorno igralno površino! Njihova zelo preprosta struktura omogoča hitro montažo in demontažo, kar zagotavlja veliko prilagodljivost pri uporabi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Seveda lahko združite dva modela za še bolj prostorno igralno površino! Njihova zelo preprosta struktura omogoča hitro montažo in demontažo, kar zagotavlja veliko prilagodljivost pri uporabi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
faustine
Kakšna je razdalja med letvami? Ali je ta ograda primerna za gerbile?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, razmik med prečkami je 2,5 cm. Ta ograja je bolj namenjena zajcem. Zaradi razmika med prečkami vam ga odsvetujemo za vaše puščavske miši. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia