Vprašanja, razprave o izdelkih

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Colleen
1 sporočila
colleen fr
Pozdravljeni, ali ima ograja majhna vrata, da lahko zajec izstopi? Rad bi jo uporabil za notranjo ogrado, vendar živi v polsvobodi, zato potrebujem majhna vrata :) Hvala vnaprej.
izabel
1 sporočila
izabel fr
Pozdravljeni, žal ni majhnih vrat, kar resnično manjka. Sicer pa je dober, čvrst in visok.
Agathe
12 sporočila
agathe fr
Pozdravljeni, ali lahko združimo 2 od teh ograd?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta ograja je prilagodljiva, saj je mogoče združiti dve skupaj, da ustvarite večji prostor. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
valerie
2 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, iščem način, kako omogočiti svojim mačkam, da gredo ven. Rad bi namestil to ograjo na betonski izrastek pod mojimi okni, saj nimam vrta.. Ali menite, da bi jo bilo mogoče pritrditi? Če mi to uspe, ali bi bile razširitve, ki jih prodajate, združljive? Če ne, imate kaj, kar bi mi ustrezalo? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ograja ne bo primerna za mačke, ki bi zlahka lahko skočile čez njo. Poleg tega je ni mogoče pritrditi na beton. Žal nimamo izdelka, ki bi se lahko prilagodil vaši konfiguraciji. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Monique
1 sporočila
monique fr
Pozdravljeni. Zunanji pravokotni kovinski ograjen prostor za glodalce 1m, ki se prodaja po ceni 25€99, ima res, kot je navedeno, največjo razdaljo 2,5 cm med palicami? Moja dihurka se ne izmuzne skozi razmak 2,5 cm, vendar je zelo blizu, zato me to zanima. Ali lahko potrdite, da razmik med palicami ne presega 2,5 cm? Hvala vnaprej za odgovor. Monique.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, razmik med letvami v tej ograji je res le 2,5 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
magali
1 sporočila
magali fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je ta ograja primerna za morski prašiček (uporaba v notranjih prostorih) in ali lahko z dvema ograjama moduliramo po želji (pravokotnik, kvadrat, šesterokotnik itd.). Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ograja je primerna za morskega prašička. Je popolnoma prilagodljiva in jo lahko dodate k drugi ograji. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
eva
1 sporočila
eva fr
Pozdravljeni, rad bi uporabil to ograjo v notranjosti ob kotu stene. Zanima me, ali je izdelek dobro stabilen...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ogradica je stabilna, kadar je dobro kvadratna. V notranjih prostorih je ni mogoče zasaditi v tla kot na vrtu, zato bo manj stabilna, če jo žival potisne. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Res je, lahko združite dva modela za še bolj prostoren prostor za igro! Njihova zelo enostavna struktura omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje, kar zagotavlja veliko prilagodljivost uporabe. Specifična sončna zaščita ne obstaja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Seveda lahko združite dva modela za še bolj prostorno igralno površino! Njihova zelo preprosta struktura omogoča hitro montažo in demontažo, kar zagotavlja veliko prilagodljivost pri uporabi.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Faustine
1 sporočila
faustine fr
Kakšna je razdalja med letvami? Ali je ta ograda primerna za gerbile?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, razmik med prečkami je 2,5 cm. Ta ograja je bolj namenjena zajcem. Zaradi razmika med prečkami vam ga odsvetujemo za vaše puščavske miši. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo