Vprašanja, razprave o izdelkih Brezprašni sekanci Copodoux

97% stranke

priporočam ta izdelek

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Francoise
1 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, moja dva velika zajca sta uživala v mehkobi, svežem in nežnem vonju ter vpojnosti, vendar ne bom več kupovala tega izdelka in bom ostala pri konopljeni stelji. Namreč, ta stelja je prelahka, se prilepi na tačke in bila je povsod po hiši.
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, ali so ti ostružki primerni za mini prašička (laboratorijska različica)? Niso preveč drobni, da bi jih vdihał skozi smrček?
Serge
3 sporočila
serge fr
to je prvič, da naročam na tej spletni strani, moji morski prašički so to dobro sprejeli in je idealno, priporočam, vzela sem največji paket, da bom mirna
Lilian
1 sporočila
lilian fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek primeren za mlade kopenske želve?
jean daniel
2 sporočila
jean daniel fr
Zakaj pa ne, toda vzemite majhen paketek za preizkus pred tem.
Sabine
1 sporočila
sabine fr
Ne, za kopenske želve vsekakor ne priporočam uporabe žagovine! To je polno prahu in jih ne navaja na naravne razmere. Za vaše želve bo JBL-ova posebna zemlja za želve najboljša izbira tako za želve kot tudi za čiščenje. Poleg tega bo zelo ekonomična, saj boste občasno z odstranjevanjem iztrebkov z rešetko ohranjali zemljo čisto mesece.
LEA
1 sporočila
lea fr
Osebno sem prenehal z uporabo žagovine, ker je imel eden od mojih oktodonov alergijsko reakcijo na to (izpadanje dlak, praskanje itd.). Ugotovil sem, da je vzrok temu žagovina in več mesecev sem namesto tega uporabljal rjuhe. Zadnje mesece sem spet začel uporabljati žagovino, ki sem jo kupil tukaj, in sem jo ponovno naročil, saj jo dobro prenaša in z njo ni nobenih težav, zato jo priporočam ☺️
catherine
2 sporočila
catherine fr
osebno jih uporabljam za svoje race, sekanci so zelo vpojni, nikoli nisem imel težav
Céline
1 sporočila
céline fr
Večinoma so odprašeni ostružki, ki se uporabljajo za steljo. Moja zajklja, ki že od treh mesecev živi v njej, se v njej počuti zelo dobro. Poskusila sem druge vrste stelj, vse dražje in veliko manj vpojne. Priporočam ostružke!
ARNAUD
1 sporočila
arnaud fr
Pozdravljeni, za svojega morskega prašička ali zajca uporabljam žagovino in do sedaj nisva imela nikoli težav z dihanjem, in to že vrsto let. Povprašal sem svojega veterinarja, ki mi je povedal, da je to za živali neškodljivo. Priporočam.
Melanie
7 sporočila
melanie fr
Pozdravljeni, Lesni sekanci so izjemno toksični, saj vsebujejo fenol, ki povzroča opekline dihalnih poti živali in opekline tačk... Vse informacije najdete na spletnem mestu tega združenja: http:/aubonheurdesrongeurs.e-monsite.com/
Hombline
1 sporočila
hombline fr
Absolutno se izogibajte, saj je toksično za glodalce!
Jeanne
1 sporočila
jeanne fr
Pozdravljeni, te ostružke uporabljam za moj kokošnjak že 1 leto. Mislim, da se motite. So ravno pravšnji, saj so zelo vpojni in brez prahu. Priporočam, moje kokoši nikoli niso bolne in poleg tega ni nobenega tveganja za parazite v nasprotju s slamo.
Nathalie
12 sporočila
nathalie fr
Živjo, je to dobro za veverice?
DENIS
1 sporočila
denis fr
živjo, nikakor ne uporabljajte lesene sekance za katerokoli glodavca, ker stelja ne vpija in draži dihalne poti glodavcev,
Mireille
2 sporočila
mireille fr
Ne vem, imam pritlikavega zajca
cyrille
1 sporočila
cyrille fr
Ja, seveda, in ne poslušajte ljudi, ki pravijo, da to ni dobro za glodalce. To so ljudje, ki se ne spoznajo na to in imajo navado uporabljati preproge z gosenicami za svoje glodalce... Lol
Didier
1 sporočila
didier fr
Pozdravljeni, popolnoma se ne strinjam z danim odgovorom. Že leta ga uporabljam za moje čilske veverice (deguje) in nikoli niso imeli težav z dihanjem, saj ti sekanci ne povzročajo prahu in zelo dobro vpijajo. Po mojem mnenju priporočam.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo