Vprašanja, razprave o izdelkih Versele Laga Country's Best Cuni Fit Plus z kokcidiostatikom za kunce
100% stranke
priporočam ta izdelek
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
8 sporočila
stephanie
Pozdravljeni! Ali se lahko da pritlikavemu zajčku minilop, ki je breja? Glede na to, da je prisotno anti-kokcidiozno sredstvo?
1 sporočila
typhaine
Pozdravljeni. Imam vzrejališče mini lop in pritlikavih ovnov. Vsem svojim zajčkom, samicam v brejosti, dojiljam in celo mladičem dajem te brikete, tako da ni nobenega problema.
1 sporočila
roselyne
Pozdravljeni, mojih 5 pritlikavih zajcev porablja ta izdelek od njihovega odstavljanja. Stari so od 1 do 3 leta in jim ga dajem celo leto vsak drugi dan. So v odlični kondiciji in ga obožujejo. To je edini izdelek, ki sem ga našla z anti kokcidiozo. Zelo priporočam.
4 sporočila
tatiana
Pozdravljeni, Ali lahko to hrano dolgoročno dajemo pritlikavim zajcem ali je to odsvetovano, saj sem nekje prebrala, da je predvsem za kmetijske zajce. Hvala
1 sporočila
béatrice
Kmečki zajec ali pritlikavi zajec je lagomorf! Tako mu lahko damo versel l'aga proti kokcidiozi! Po tem živi pritlikavi zajec zagotovo notri!
2 sporočila
florence
Udomačeni in notranji ali zunanji, ali pa kmečki, t.i. mesni zajec, zajec ostane zajec. Moji se zelo dobro odzivajo in resnično cenijo Versele Laga Country's Best Cuni Fit + s kokcidiostatikom (zajec).
1 sporočila
xavier
Kakšen je približni premer zamaškov? Samo da vem, če so veliki ali majhni. Želim jih dati v laboratorijsko kletko in majhni padajo skozi krmilnik.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gre za majhne granule in ne za zamašek, zato bodo šle skozi rešetke laboratorijskih kletk. Lep pozdrav, Mary iz Zoomalia
1 sporočila
cathy
Glede na to, da gre za 20 kg embalažo, mi lahko poveste rok trajanja hrane pred in po odprtju vreče? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je proizveden 6 mesecev pred datumom uporabnosti, navedenim na embalaži, in ga lahko po tem datumu še vedno shranjujete šest mesecev. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia