Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter Watsea POWER
59 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
fatima
Pozdravljeni, to črpalko sem kupil leta 2018 in je super, saj dobro opravlja svoje delo. Edina težava je, da voda še vedno uhaja, ko sem jo po čiščenju zaprl. Ne vem, kaj naj naredim.
4 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ne morem zagnati filtra. Ali je treba večkrat ali dolgo pritisniti? Ali ga je mogoče predhodno napolniti z vodo za lažjo pripravo? Hvala.
1 sporočila
tiphaine
Pozdravljeni, ja, odstraniti je treba črni del, kjer sta pritrjeni dve cevi, in ga napolnite do vrha, nato ponovno namestite črni del in ga priključite, in to bi moralo delovati. Imel sem isti problem.
4 sporočila
sophie
hvala za vaš odgovorlep večer
470 sporočila
michel
Pozdravljeni Premog se uporablja le po medicinskem zdravljenju. Neposredno se postavi v košaro po izpiranju. Michel
1 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, ali prodajate oglje z mrežico za črpalko power 800? Ne najdem ga na spletni strani. Ali moram oglje in mrežico kupiti posebej? Če ja, katero oglje izbrati in katero mrežico vzeti? Hvala
1 sporočila
maxime
Pozdravljeni, ekipa Zoomalia, Prijetelj ima težavo s filtracijo 2800 Watsea (puščanje enega ventila). Je možno zamenjati ventile (premer 22 mm in premer 19 mm) z ventili druge znamke, kot sta Eihem ali JBL? Hvala vam. Lep pozdrav
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, glede na ceno rezervnega dela, komaj 10€ na Zoomalia, ni potrebe po nepotrebnem kompliciranju. Michel
8 sporočila
ingrid
Pozdravljeni,
imam zunanji filter, ali lahko hkrati uporabljam super aktivno oglje z ClearMec plus?
Hvala.
Lep pozdrav
imam zunanji filter, ali lahko hkrati uporabljam super aktivno oglje z ClearMec plus?
Hvala.
Lep pozdrav
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, premog se uporablja šele po medicinski obdelavi. Shranite za primer potrebe.
Michel
Michel
1 sporočila
franck
Pozdravljeni, pravkar sem pridobil črpalko watsea power 1200 in iskreno sem razočaran nad povzročenim hrupom. Na začetku sem mislil, da gre za zrak, in resnično sem jo nagnil pod različnimi koti, hrup se je nekoliko izboljšal, vendar je še vedno neprijeten. Imate morda rešitev? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da preverite, če so vsi elementi pravilno nameščeni, kot je navedeno v navodilih, in da preverite, ali je podpora, na kateri je filter, stabilna. Do danes smo prejeli le malo negativnih povratnih informacij glede hrupa tega filtra, katerega raven je precej standardna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pierre
Pozdravljeni, zagnal sem 1200, vse je šlo precej dobro, razen da, ko je enkrat zagnan, se mi zdi precej glasen in glede na zahtevan pretok se občasno slišijo različno glasni zvoki pretakanja vode, podobno kot pri pomivalnem stroju. Edino, ko je pretok na največji moči, teh zvokov ni, potreboval pa bi šibek tok za moj projekt. Ne mislim, da je to normalno. P.s.: Preveril sem tesnost vseh mojih priključkov in celo dodal objemke, da bi okrepil tesnjenje, vendar se ni dosti spremenilo. Ali mi lahko pomagate in rešite moj problem, prosim?
1 sporočila
eric
dober večer, kupil sem zunanji filter watsea power 1600 in moje vprašanje se nanaša na vrstni red košar. Na kartonu od spodaj navzgor so keramične cevke, bio-pena + bio kroglice, aktivno oglje in filtrirna pena + bio-pena, v navodilih pa je vedno od spodaj navzgor filtrirna pena + bio-pena, aktivno oglje, bio-pena + bio kroglice in keramične cevke. Kateri vrstni red je pravilen? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam drugo možnost, ki se zdi najbolj primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
virginie
Pozdravljeni, kupil sem zunanji filter power 1200 in imam dvome glede razporeda filtrirnih mas. Glede na to, da v angleških in francoskih navodilih ni isto, komu naj verjamem? Sam sem na dno dal biomase, na sredino oglje in na vrh keramične valje. Hvala za informacije.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, navodila, ki so podana v francoski navodilih, so tista, ki se jih je treba držati. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, kakšna je garancijska doba za črpalko Power 1600?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, garancija za ta izdelek je 1 leto. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
florent
Pozdravljeni, imam vprašanje glede filtra watsea 1600, zdi se mi, da povzroča veliko hrupa, kot da bi notri bilo zrak. Poskusil sem ga obračati na vse možne strani, pa nič ne pomaga! Na nivoju sesalne cevi imam zračne mehurčke. Ali moram počakati nekaj dni, da se popolnoma odzrači?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko traja nekaj dni, da se zrak pravilno izpusti. Delovati ga morate z optimalnim nagibom pod vsemi koti nekaj sekund, da pomagate zraku pri izhodu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
thomas
Pozdravljeni, ali je model 1600 dovolj za akvarij s 450 litri, v katerem biva odrasla želva? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Power 1200 bo zadostoval za vaš akvarij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
xavier
Pozdravljeni,
Ker sem kupil zunanji filter Watsea POWER 1200, bi vas prosil, če mi lahko poveste, ali mora biti izhodna cev nad ali pod vodno gladino? Navodila tega ne pojasnjujejo, jaz pa sem vedno imel črpalke z izpustom potopljenim v vodo. Ali mi lahko pomagate in mi to potrdite?
Kar zadeva montažo vhodne/izhodne cevi, ali lahko stojita ena ob drugi? Glede na video Zoomalia, ki pojasnjuje montažo zunanjega filtra Watsea POWER, sta ob montaži postavljena ena ob drugi.
Vnaprej hvala za vašo pomoč.
Xavier C.
Ker sem kupil zunanji filter Watsea POWER 1200, bi vas prosil, če mi lahko poveste, ali mora biti izhodna cev nad ali pod vodno gladino? Navodila tega ne pojasnjujejo, jaz pa sem vedno imel črpalke z izpustom potopljenim v vodo. Ali mi lahko pomagate in mi to potrdite?
Kar zadeva montažo vhodne/izhodne cevi, ali lahko stojita ena ob drugi? Glede na video Zoomalia, ki pojasnjuje montažo zunanjega filtra Watsea POWER, sta ob montaži postavljena ena ob drugi.
Vnaprej hvala za vašo pomoč.
Xavier C.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Cev za izpust se lahko postavi v vodo ali izven nje, to ni pomembno. Po drugi strani pa je nujno, da je zunanji filter postavljen nižje od akvarija. Kar se tiče cevi za vhod in izhod, jih lahko brez težav postavite eno ob drugo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lorine
Pozdravljeni, Kdaj bo zunanji filter Watsea 1600 spet na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trenutno vam ne moremo navesti datuma vrnitve tega izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
bruno
Pozdravljeni! Koliko košar vsebuje zunanji filter Watsea POWER 800. Ali je primeren za 200-litrski akvarij z rastlinami in z dvema velikima rdečima zlatima ribicama comète.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na voljo so 3 filtri z filtrirnimi gobami in bio-gobo, aktivnim ogljem in keramičnimi obročki. Za 200-litrski akvarij je treba izbrati Power 1200. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
bruno
Pozdravljeni!Zunanji filter watsea 1600 vsebuje koliko filtrirnih košar, 3? 4?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, filter Power 1600 ima 4 košare za filtracijo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
5 sporočila
david
Ali prodajate filtrirne medije (pene itd.)? David
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nadomestne pene in keramične cevke so na voljo pod blagovno znamko WATSEA.https://www.zoomalia.com/animalerie/masses-filtrantes-watsea-c-303-g-1198-1.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/nouilles-en-ceramique-ceram-250-p-31614.htmlKeramične cevke, aktivno oglje in bioballs so standardne filtrirne mase, ki jih lahko izberete od kateregakoli proizvajalca, na primer TETRA.https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-cf-charbon-actif-tetratec-p-5029.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-bb-bioballs-p-5040.htmlLep pozdrav,Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, ali je na modelu 2800 nastavitev pretoka, saj na spletni strani piše, da je pretok prilagodljiv, vendar ne vidim ničesar.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na modelu 2800 je pretok resnično nastavljiv: to se naredi neposredno na pipi cevi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na modelu 2800 je pretok resnično nastavljiv: to se naredi neposredno na pipi cevi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, pravkar sem kupil filter 2800 za vzdrževanje, kako ga odklopiti, ko so ventili zaprti, ali je treba odklopiti cevi in jih izprazniti v vedro?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vzdrževanje je potrebno odstraniti cevi in jih izprazniti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, med vzdrževanjem je potrebno odklopiti cevi in jih izprazniti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
clément
Pozdravljeni, pravkar sem prejel zunanji filter watsea 1600. Ko sem ga zagnal, je pričel puščati na spoju pokrova in na mestu, kjer električni kabel vstopa v stranico pokrova. Večkrat sem ga razstavil, da bi preveril, ali so vsi deli pravilno nameščeni, vendar se nič ne spremeni. Kakšno rešitev mi predlagate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z izdelkom in njegovim delovanjem, se lahko obrnete na naš poprodajni servis neposredno preko sledenja vašemu naročilu ali po telefonu na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 ter od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z izdelkom in njegovim delovanjem, se lahko obrnete na naš poprodajni servis neposredno preko sledenja vašemu naročilu ali po telefonu na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 ter od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eric
Pozdravljeni. Pravkar sem zagnal filter watsea power in ugotavljam, da je veliko glasnejši od mojega starega Eheima. Ali je to normalno ali pa ima črpalka morda težavo. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, filter lahko ustvari nekaj hrupa, če je v njegovem ohišju še vedno zrak: nagnite ga nekaj sekund na vsako stran, da dobro izpustite ves zrak. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
romuald
Pozdravljeni, ali ima zunanji filter Watsea power 800 opremljen z ventili za ustavitev dotoka in odtoka vode? Da bi se preprečilo poplavo ob vzdrževanju črpalke. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, zunanji filtri Watsea 800 in 1200 nimajo pipe, priporočam, da jo dodate (na primer EHEIM pipe). Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
kevin
Pozdravljeni, omenjate REKONDITIONIRAN zunanji filter Watsea POWER 2800. Ali to pomeni, da je bil filter že uporabljen v vodi? Ali je že bil poslan in ni prestal transporta? Ali ste zamenjali kakšen del?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obnovljeni izdelki niso rabljeni izdelki: to so izdelki, ki so bili odprti za preverjanje delov ali za fotografsko snemanje ali katerih embalaža je bila lahko poškodovana med skladiščenjem. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, kakšna je dolžina cevi, ki so priložene 1200? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na voljo je vhodna cev in izhodna cev, vsaka meri 1,80 m.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na voljo je vhodna cev in izhodna cev, vsaka meri 1,80 m.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, kupil sem to črpalko, vendar od včeraj ne morem izvesti navlaževanja... LAHKO PROSIM POMAGATE????
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi vam lahko hitro in učinkovito odgovorili, vas vabimo, da se za podporo obrnete neposredno na naš servis po prodaji preko sledenja vašemu naročilu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije modela 1200, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije črpalke 1200 so 24 x 24 x v 40,5 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
anne-sophie
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko kasneje uporabimo filtrirne mase po lastni izbiri? Ali smo prisiljeni ponovno kupiti tiste iz Larqué filtra? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko uporabite kakršne koli mase, dokler so enakovredne originalnim. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, kako dolgo zagotavljate sledenje nadomestnih delov in filtrirnih mas?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izdelki WATSEA so zagotovljeni z enoletno garancijo, za spremljanje potrošnega materiala pa je poskrbljeno s strani našega podjetja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
caroline
Kje lahko najdemo rezervne dele, če so potrebne za 2800?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ker je ta izdelek ekskluzivno distribuiran pri Zoomalia, so rezervni deli na voljo na zahtevo preko naše službe za stranke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
caroline
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije modela 2800? Kakšen je upad pretoka, ko so košare in filtracijske mase nameščene? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije so 30 cm x 30 cm x višina 51 cm. Največji pretok skupaj z filtrirnimi masami je 2200 L na uro. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia