Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter EHEIM PRO 4+ Thermo

100% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Tony
3 sporočila
tony fr
Ali ogrevanje 350t zadostuje za ogrevanje mojega akvarija s 450 litri na 28 stopinj? Hvala.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, zmogljivost 350 ni zadostna za 450L, za 240L sem uporabil pro4+600 in je v redu, tok ni premočan. Za 450 L nekateri uporabljajo 2 filtra zaradi varnosti. Michel
Jean
1 sporočila
jean fr
Pozdravljeni, nemogoče je zagnati mojo črpalko, nivo vode v sesalni cevi ne ostane konstanten, namestili smo pipo na izpušno cev, tako kot na naši stari črpalki, pa nič ne pomaga, postaja utrujajoče preživeti toliko časa na tej črpalki, pa da ne deluje. Kdo bi mi lahko pomagal, hvala za odgovore. Vesele praznike.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, pri Pro4+ je dovolj, da priključek nastavite na "vklop", nato pa trdno in dolgo pritisnete na zagonski gumb. Opazil sem, da to bolje deluje, ko je rezervoar prazen. Vso srečo, Michel
Simon
1 sporočila
simon fr
Je napisano v navodilih, da mora biti črpalka prazna. In raven vode v rezervoarju mora biti največja. Tako se zlahka zaroči.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo