Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter PRO 4+ Eheim

100% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, pravkar sem dobil filter pro4 600 in želel bi vedeti, kako pogosto naj čistim filter za akvarij s kapaciteto 240 litrov? Hvala
Sandrine
3 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, v videoposnetku sem videl, da se lahko filter postavi ob akvarij in ne pod akvarij ali nižje od vodne gladine. Ali mi lahko potrdite, da filter lahko deluje, če je postavljen ob akvarij? Hvala
Benjamin
1 sporočila
benjamin fr
Noben problem pri namestitvi filtra ob akvariju! Nasprotno. Izguba pretoka bo manjša
JEAN PAUL
3 sporočila
jean paul fr
ZDRAVO. Da, filter je lahko nameščen poleg vašega akvarija. Ali je to estetsko vprašanje??????
Florian
1 sporočila
florian fr
Pozdravljeni, ali so cevi in filtrirne mase priložene ob nakupu te črpalke? Na predstavitvenih fotografijah jih namreč ne vidimo. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu izdelka, so priloženi vsi dodatki: filtrirne mase, sesalna cev, dovodna cev, izstopni lok, cev kakovosti EHEIM in dodatki za namestitev. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Jimmy
2 sporočila
jimmy fr
kakšen zunanji filter naj kupim za akvarij z rastlinami ali če moram dodati zračno črpalko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, filter Pro 4+ je primeren za vaš akvarij z rastlinami. Moč bo treba izbrati glede na litražo vašega rezervoarja. Zračna črpalka ni nujna za rastline, razen za estetiko. Prijazno, Ekipa Zoomalia
eva
1 sporočila
eva fr
Živjo, kateri filter izbrati, če ima moj akvarij 170 litrov; zunanji filter PRO 4+ Eheim 250 ali PRO 4 Eheim 350? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, PRO 4+ Eheim 250 bo zadosten za akvarij s prostornino 170L. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Angélique
9 sporočila
angélique fr
Tudi za zelo posajeno kad z 180l?
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, za moj 240l imam pro4 600. Korektno, vendar nič več. Za vaš 180l bi moral pro4 350 zadostovati, če ni preveč populacije. Michel

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo