Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter PRO 4+ Eheim
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, pravkar sem dobil filter pro4 600 in želel bi vedeti, kako pogosto naj čistim filter za akvarij s kapaciteto 240 litrov? Hvala
3 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, v videoposnetku sem videl, da se lahko filter postavi ob akvarij in ne pod akvarij ali nižje od vodne gladine. Ali mi lahko potrdite, da filter lahko deluje, če je postavljen ob akvarij? Hvala
1 sporočila
benjamin
Noben problem pri namestitvi filtra ob akvariju! Nasprotno. Izguba pretoka bo manjša
3 sporočila
jean paul
ZDRAVO. Da, filter je lahko nameščen poleg vašega akvarija. Ali je to estetsko vprašanje??????
1 sporočila
florian
Pozdravljeni, ali so cevi in filtrirne mase priložene ob nakupu te črpalke? Na predstavitvenih fotografijah jih namreč ne vidimo. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu izdelka, so priloženi vsi dodatki: filtrirne mase, sesalna cev, dovodna cev, izstopni lok, cev kakovosti EHEIM in dodatki za namestitev. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
jimmy
kakšen zunanji filter naj kupim za akvarij z rastlinami ali če moram dodati zračno črpalko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, filter Pro 4+ je primeren za vaš akvarij z rastlinami. Moč bo treba izbrati glede na litražo vašega rezervoarja. Zračna črpalka ni nujna za rastline, razen za estetiko. Prijazno, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eva
Živjo, kateri filter izbrati, če ima moj akvarij 170 litrov; zunanji filter PRO 4+ Eheim 250 ali PRO 4 Eheim 350? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, PRO 4+ Eheim 250 bo zadosten za akvarij s prostornino 170L. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
9 sporočila
angélique
Tudi za zelo posajeno kad z 180l?
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, za moj 240l imam pro4 600. Korektno, vendar nič več. Za vaš 180l bi moral pro4 350 zadostovati, če ni preveč populacije. Michel