Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter FiltoSmart Thermo OASE - na voljo v več velikostih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
FREDERIC
3 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni, kupil sem ta filter, vendar temperatura ne presega 23 stopinj, čeprav sem nastavil ogrevanje na 25,5, mi lahko pomagate? Hvala
Alexis
2 sporočila
alexis fr
Pozdravljeni, ali imate akvarij večji od 100l? Ker je priloženo notranje ogrevanje s črpalko 100w (1w na liter ali malo več za odprt akvarij)
maxime
2 sporočila
maxime fr
Pozdravljeni, tudi jaz imam enak zamik med nastavitvijo in temperaturo v akvariju. To je zato, ker je ogrevanje lahko, celo za 100L (manj, ko je opremljen). Osebno me to ne moti, vendar je treba upoštevati tudi, koliko ogrevate doma.
FREDERIC
3 sporočila
frederic fr
Imam 60 litrov, običajno bi to moralo segreti
FREDERIC
3 sporočila
frederic fr
Doma imam med 22 in 23, bom poskusil nastaviti močneje, v akvariju bi moralo biti vsaj 24
Alexis
2 sporočila
alexis fr
Ne skrbite, tudi jaz imam isti problem. Lahko poskusite s segrevanjem akvarija, ampak vseeno. Osebno ogrevam na približno 25 stopinj, da niha med 23 in 24 stopinjami.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo