Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter Eheim Classic 2213 + ventili

53 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sebastien
1 sporočila
sebastien fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kateri pipi so priloženi in katere vrste pen so vključene, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za referenco 17021 se filter prodaja z naslednjimi elementi:
- sesalna cev 12/16mm
- izlivna cev 12/16mm
- prožna cev
- 1 modra pena
- 1 bela pena
- 1 pena z aktivnim ogljem
- 2 dvojna ventila 12/16mm

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Gaetan
1 sporočila
gaetan fr
Pozdravljeni, kupil sem filter Eheim Classi 250 za moji dve želvi v akvariju 120 litrov, vendar opažam, da so na dnu še vedno odpadki (ribe luske). Rad bi vedel, ali lahko namestim črpalko za mešanje na stransko steklo proti dnu, da bi potisnil odpadke. Hvala lepa. Lepo pozdravljeni.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko res dodate črpalko za mešanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Aurélien
2 sporočila
aurélien fr
Pozdravljeni, ali je ta filter zadosten za akvarij 240 L (120x40x30), ki bo gostil pelomedusa želvo? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če je vaš akvarij redno vzdrževan, bo ta filter zadostoval. Kljub temu, ker so želve sorazmerno velike onesnaževalke svoje vode, bi bil primeren tudi močnejši filter.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
vincent
1 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni, zanima me, kateri pipi sta priložena k črpalki? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, gre za dva dvojna pipa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Norma
1 sporočila
norma fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kako se namesti filter s cevmi, ker navodil za uporabo ne razumem dobro. Imate morda kakšen video, ki prikazuje, kako se namesti cevi filtra? Prejeli smo modre pene, rad bi vedel, katere izdelke lahko naročim za zamenjavo modrih pen, prosim. Hvala. Lep pozdrav, Norma Paulmier
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Spodaj boste našli povezavi do dveh videoposnetkov:
https://www.youtube.com/watch?v=W2ibVvW-VYY
https://www.youtube.com/watch?v=GlwnmmLRjPw

Spodaj boste našli povezave do nadomestnih izdelkov, ki vam jih lahko ponudimo:
https://www.zoomalia.com/animalerie/coussins-de-ouate-filtrante-x3-pour-filtre-d-aquarium-eheim-classic-2213-p-2065.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/coussins-de-mousse-filtrante-au-charbon-actif-x3-pour-filtre-eheim-classic-2213-p-2066.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-complet-de-masses-filtrantes-pour-filtre-classic-2213-p-2058.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/mousse-et-cartouche-pour-aqua-corner-60-p-16817.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Sandie
1 sporočila
sandie fr
Pozdravljeni, imam 300-litrski akvarij, ki je napolnjen tri četrtine in v njem so 3 želve. Do zdaj sem uporabljal 2 notranji črpalki, vendar ves čas plezajo po njih, zato sčasoma ne delujejo več. Rad bi vedel, kateri filter bi bil najbolj primeren za akvarij?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo, da se odločite za ta tip izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-exterieur-eccopro-130-200-300-p-1939.html (model Zunanji filter EccoPro 300 - 750L/h za akvarije od 160 do 300L referenca 17028) Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Minchuan
1 sporočila
minchuan fr
Pozdravljeni, pred enim mesecem sem na vaši spletni strani kupil Eheim Classic 2213 filter z gobami in ventili. Na začetku je delovalo vse v redu, zdaj pa sem opazil puščanje vode na dnu akvarija, pri priključku sesalne cevi. Pravzaprav je razpoka na plastičnem navojnem delu, verjetno sem ga zlomil, ko sem ga malo preveč zasukal.

Rad bi izvedel, če bi lahko zahteval zamenjavo akvarija, ker je ta izdelek v garanciji 2 leti, kot je navedeno na vaši spletni strani.

Hvala za hitri odgovor.

Lep pozdrav,

Minchuan XIONG
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo, da se obrnete na našo službo za stranke prek sledenja vašega naročila na vašem računu Zoomalia. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jean-louis
1 sporočila
jean-louis fr
Pozdravljeni,

poznam to črpalko, ali ni premočna za akvarij s 60 litri?

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta filter je primeren za akvarije od 150 do 250 L. Priporočamo vam ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-pour-aquarium-eheim-classic-2211-p-6330.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
didier
1 sporočila
didier fr
Pozdravljeni,

Ali je ta filter prodan skupaj z cevmi, sesalno cevjo in izpustno cevjo (poleg ventilov in filtrirnih medijev)?

Lep pozdrav,

Didier
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res je, ta filter je opremljen s popolno instalacijsko opremo: na strani sesanja in izpusta, z cevjo premera 12/16. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Mickael
1 sporočila
mickael fr
Pozdravljeni, trenutno imam filter eheim 2211, ki je zelo nezadosten (morate tedensko čistiti črpalko in cevi) za moj 50-litrski akvarij z odraslo želvo notri. Kateri filter mi priporočate? Hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta filter bi moral biti primeren. Dejansko ​bo večji filter​, manj pogosto bo potrebno čiščenje. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
thomas
2 sporočila
thomas fr
Pozdravljeni, ali je ta filter dovolj za akvarij s 150 L, glede na to, da imam odraslo želvo, ki precej onesnažuje? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vse je odvisno od načina hranjenja, večji kot je filter, redkeje bo potrebno čiščenje. Priporočamo uporabo filtrirnih medijev, ki se ne mašijo prehitro (velika granulacija). Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, imam 50-litrski akvarij s štirimi velikimi želvami, iščem zunanjo črpalko, ker majhne notranje črpalke več ne zmorejo. Bi bila ta črpalka primerna za moj akvarij?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res je, ta zunanji filter bi lahko ustrezal vašemu akvaterrariju.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
laetitia
13 sporočila
laetitia fr
s čim lahko zamenjam originalno vato za črpalko eheim 2213, hvala, lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Trenutno poteka ponovno zapolnjevanje zalog, najdete jo spodaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussins-de-ouate-filtrante-x3-pour-filtre-d-aquarium-eheim-classic-2213-p-2065.html

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia
Lucile
2 sporočila
lucile fr
Pozdravljeni,

Želim biti prepričana: ta izdelek res vsebuje vse, kar je potrebno za namestitev? Ni potrebe po dodatnem nakupu za zdaj?

Imam akvarij, ki je dolg 80 cm, globine 30 centimetrov in vanj nalijemo približno 25 cm vode. Mislite, da je ta filter primeren za moj akvarij ali bi bilo bolje, da izberem klasični filter 2211?

Lep pozdrav,

Luce
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Filter 2211 lahko zadostuje, če ste zmerni glede količine in velikosti rib. Z uporabo filtra 2213 boste imeli manjšo frekvenco čiščenja in večji volumen filtracije. Filter 2211 je naprodaj brez filtrirnih medijev, tako da jih morate dokupiti, filter 2213 pa je na voljo z ali brez filtrirnih medijev. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
Albert
1 sporočila
albert fr
Pozdravljeni,

Ali sta zraven črpalke vključeni cevi za izpust, sesanje in cev? Hvala.

Albert
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Celoten nabor EHEIM dodatkov visoke kakovosti zagotavlja, da se ti filtri prilagodijo vsem vašim zahtevam in vam zagotavljajo neprekinjeno zadovoljstvo z vašim hobijem. Tukaj je oprema za filter 2213 z filtrirnimi penami:- 1 x filtrirna pena (modra)- 1 x vata (bela)- 1 x ogljikova vata (črna) - cev približno 3 m- sesalna cev s sesalno košarico- izpustna cev-2 pipi Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Dumitru
1 sporočila
dumitru fr
Pozdravljeni, pri modelu "Filtre Eheim Classic 2213 z filtrirnimi penami in ventili" so ventili dvojnega tipa ali enostavnega zapiranja? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Gre za dvojne pipe. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Mathieu
6 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, ali so z dvojnimi pipami dobavljeni tudi modeli z filtrirnimi penami?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dobavljena sta dva pipe. Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Mathieu
6 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, ta filter se prodaja z pipami, filtrirnimi masami in peno (glej fotografijo), vendar me zanima, ali so priložene tudi sesalne cevi z rešetko in cev za izpust? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Model z filtrirnimi masami ni več na voljo. Na voljo je model z filtrirnimi penami, ki vsebuje tako sesalno cev z rešetko kot tudi cev za izpust. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
DELPHINE
1 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, kakšen premer imajo cevi, da bi lahko naročil dvojni Eheim ventil za cevi? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, premer vhodnega/izhodnega cevovoda je 12/16 mm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
eric
12 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, želim kupiti zunanji filter za moj 100-litrski akvarij, težava je, da precej oklevam. Nekateri pravijo, da je treba izbrati filter z zmogljivostjo 2 do 3-krat večjo od prostornine akvarija, če je ta dobro zaraščen. Na primer, svetujejo mi, da izberem črpalko s pretokom 700 l/h. Tisti, ki ga prodajate, eheim 2213, mi je rečeno, da ne bo primeren. Kaj menite o tem, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam ta filter: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-exterieur-eccopro-130-200-300-p-1939.html, model 200 se zdi najbolj primeren za vaš akvarij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
igor
1 sporočila
igor fr
živjo, koliko je pip, 2 ali 4? hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Filter je priložen z 2 pipama. Lep pozdrav,Ekipa zoomalia
cyril
1 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni, ali so gobice priložene s filtrom ali so vključene samo filtrirne mase?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Tukaj je oprema za filter 2213:- 1 x filtrirna pena (modra)- 1 x vata (bela)- 1 x ogljena vata (črna)- cev dolžine približno 3 m- sesalna cev z nabiralnikom- izpustna cevLep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Estelle
3 sporočila
estelle fr
Pozdravljeni, ali se to črpalko lahko enostavno ponovno zagnati, saj jo bom moral vsako noč ugasniti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Nimamo natančnih povratnih informacij o ponovnem zagonu črpalke, saj je res, da v principu deluje neprekinjeno.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
thomas
1 sporočila
thomas fr
Pozdravljeni, zanimalo me je, ali ne bo 2213 premočna (seveda na moteč način) za akvarij s 96 litri?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ne, ne bi smelo biti težav.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
sebastien
1 sporočila
sebastien fr
ali lahko to uporabimo za akvarij s 300 litri?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta filter je bolj priporočljiv za akvarije med 150 in 250 litri.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
JULIEN
1 sporočila
julien fr
Živjo, lahko mi posredujete podrobnosti o vsebini zunanjega filtra Eheim 2213, vključno z filtrirno maso? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta članek vključuje: peno + substrat pro + ventil za zapiranje.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
thierry
1 sporočila
thierry fr
Hočem kupiti zunanji filter Eheim 2213 s filtrirnimi masami za 59,90. Lahko ga uporabljam v morski vodi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Lahko res brez težav uporabljate ta filter v morski vodi.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo