Forum za akvaristiko

Zračna črpalka

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Arnaud
7 sporočila
arnaud fr

Pozdravljeni vsi,

Rad bi kupil zračno črpalko EIHEIM za akvarij s prostornino 240 l, ne vem, katero naj izberem: črpalko z enim izhodom z zmogljivostjo 100 l/h ali tisto z dvema izhodoma z zmogljivostjo 200 l/h?

Prosimo za nasvet

Lep pozdrav

Arnaud

Laurent
2 sporočila
laurent fr

Pomnožiti morate prostornino vašega akvarija s 3. Potrebujete črpalko z zmogljivostjo 240x3= 720 litrov/uro in tukaj ni težav.

Herve
20 sporočila
herve fr

Pozdravljeni,

Ne poznam tega pravila, ki mi bo povzročilo težave, trenutno imam črpalko s pretokom 2x200 L/h

Torej 400 litrov zraka na uro, moj akvarij ima 600 litrov, sem precej daleč od zahtevanega.

A potiskanje 1800 litrov zraka na uro se mi zdi veliko. Poznal sem pravilo X3 za filtriranje, ne pa za zrak.

Lep pozdrav

Laurent
2 sporočila
laurent fr

Da, da, to je dobro za filtracijo.

franck
233 sporočila
franck fr

živjo Arnaud

ne vem, če si že kupil svojo zračno črpalko

osebno bi ti priporočil Sera 400, to je tista, ki jo imam, ima 4 izhode iz aluminija (bolj vzdržljiv kot plastika) in njene membrane so posamezno zamenljive

ne tako kot pri Eheim, čeprav vsi vedo, da sem pristaš Eheim

je najtišja na trgu in pretok zraka je nastavljiv

Arnaud
7 sporočila
arnaud fr

Živjo Franck,

Ne, še nisem kupil zračne črpalke, mi lahko daš več informacij o tisti, o kateri govoriš?

Lep pozdrav in se kmalu vidimo,

Arnaud

franck
233 sporočila
franck fr

živijo

kaj želiš izvedeti o moji zračni črpalki

že skoraj vse sem povedal

Arnaud
7 sporočila
arnaud fr
<left>Dejansko, ko sem prebral tvojo objavo, zdaj vem vse..!! Lol</left><left>Spet so se zgodili porodi v majhnem akvariju...!!! Koliko družinskih dodatkov bom potem dobil ...!!</left><left>Trenutno postavljam 240l, zdaj moram samo še natočiti vodo.</left><left>Zdravo in se kmalu slišiva, da izvem več o tvoji škatli</left>

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo