Vprašanja, razprave o izdelkih Hiška za kunce in glodalce iz trstike Zolia, 30 x 23 x 20 cm

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Ni primernega za kokoš niti za zajca. Moj dvomesečni pritlikavi zajček jo je uničil v 8 dneh.
Liliana
1 sporočila
liliana fr
Majhen nasvet, da bo majhna hišica dobro stala: samo oblikujte jo in z vrvico ali užitno vezivo jo malo okrepite ob stranicah. Ogromna prednost te majhne koče je, da je užitna! Moj mali pritlikavi zajček jo vsak dan gloda in mu je resnično zelo všeč! Poleg tega je to zelo dobro za vzdrževanje in obrabo njegovih zob! Zanj je to prava poslastica!
Jessica
7 sporočila
jessica fr
Ne, sploh ne za kokoš. To je za glodavce
aurelie
2 sporočila
aurelie fr
živjo, ali bi to ustrezalo za kokoši?
Karhène
1 sporočila
karhène fr
Ne
LILIANE
2 sporočila
liliane fr
Pozdravljeni, ne, ta majhna hiška ni primerna za kokoš. Najprej je premajhna in ni trdna. Moji dve morski prašički sta jo podrli v enem dnevu. Prepletena vlakna ne držijo in se sploščijo takoj, ko majhna žival skoči nanjo. Ni primerna niti za pritlikavega zajčka.
Laurence
4 sporočila
laurence fr
Ta hiša ni narejena ne za zajca ne za kokoš. V resnici stoji pokonci samo, če se je ne dotakneš.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo