Vprašanja, razprave o izdelkih Zeolitni filter Superfish proti rasti alg
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
sébastien
Pozdravljeni, kakšen premer ima zeolit, hvala. To je za uporabo v majhnem akvariju.
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, rad bi dodal zeolit v svoj bazen s prostornino 500 l. Koliko mi priporočate, da ga dodam? Hvala in lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vse je odvisno od vrste bazena, ki ga imate: sladkovodni bazen ali morski bazen. 1 L zeolita zadostuje za 4 do 8 tednov za bazen s 500 litri sladke vode ali 300 litri morske vode. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni, ali zeolit absorbira tudi nitrate in amonijak, ko je postavljen na zemljo zasaditev, na primer na košare z lokvanji, brez nevarnosti za rastline. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zeolit absorbira amoniak in strupene snovi, je varen za vaše rastline. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jean michel
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, ali zeolit za sladko vodo, ki se prodaja na spletni strani proti rasti alg, absorbira nitrate in ali ga je treba občasno čistiti. Če da, kako in koliko časa deluje? Ali ga je treba občasno zamenjati ali ga lahko stalno pustimo, kot sem prebral na forumu? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, zeolit absorbira nitrate, čeprav v majhnih količinah. Kot ste prebrali, ga ni treba menjati. Čeprav spiranje enkrat na leto ni neodobreno, nasprotno (bolj ko je zeolit v neposrednem stiku z vodo, bolje deluje). S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia