Vprašanja, razprave o izdelkih
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
angelique
Pozdravljeni, ali je ta transportni boks primeren za 2 morski prašiček, ki tehtata približno 600 g/ vsak? Hvala, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V veliko škatlo lahko postavite dve morski prašički, pod pogojem, da prevoz ni predolg in da ni prevroče. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
valerie
kakšne dimenzije naj izberem za ovna
1 sporočila
coralie
Katero velikost mi priporočate za činčilo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo, da izberete veliko velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
dorothee
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšno velikost naj izberem za dva deguja.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrebna je velikost M. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
préscillia
Pozdravljeni, katera velikost kletke bi ustrezala za samico podgane? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, namesto tega vam priporočamo ta model: 29873Kletka za prevoz Pico, 30 × 21 × 23 cm https://www.zoomalia.com/animalerie/panier-transport-pico-p-9441.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
clara
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali bi to ustrezalo za dva zajca, če ne, kaj mi priporočate, da dam dva zajca v vrečo ali kletko, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če vaši zajci niso preveliki in če pot ni predolga, bi moral biti model Plastika transporterja za glodavce zelene barve GM - 37x25x26 primeren. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
18 sporočila
justine
Pozdravljeni, se ta transportna torba prilega za pritlikavega ovna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, priporočamo vam model: Zeleni plastični transporter za glodavce GM - 37x25x26 Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia