ZAHTEREK

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
PHILIPPE
1 sporočila
philippe fr
Poskušam, po številnih neuspešnih poskusih, potrditi svojo košarico z darilnimi točkami (približno 22200), za avtomat za pasjo hrano (približno 21500 točk), vendar se vsakič prikaže sporočilo "nimate dovolj točk". Ali mi lahko prosim razložite zakaj? Artikel vidim v košarici, vendar ne morem dokončati naročila. V pričakovanju odgovora. Lep pozdrav, Ph. PEDEUTOUR
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Philippe,Ugotavljam, da ste danes zjutraj lahko potrdili svoje naročilo.Kot je navedeno, nakup darila zvestobe ne more biti opravljen samostojno.Ne oklevajte in nas kontaktirajte po potrebi.Želim vam lep dan,Coralie iz Zoomalie
Cristina
1 sporočila
cristina it
Nisem prejel magneta v svojem zadnjem naročilu, zelo sem žalosten
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Živjo Cristina,Žal mi je, da niste prejeli vašega magneta v vašem naročilu.Vabim vas, da podate pritožbo iz vašega uporabniškega računa.Želim vam lep dan,Hélène iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo