Forum za akvaristiko

Zagon filtra TETRA

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alice
1 sporočila
alice fr

Pozdravljeni,

namestil sem svoj Zunanji filter EX Plus 600 (60 do 120 Litrov) - 600L/h znamke TETRA, vendar se nič ne zgodi

Razdalja med akvarijem in filtrom, nameščenim spodaj, je manj kot 70 cm (od začetka cevi do črnega plastičnega kolena)

kakšna mora biti minimalna višinska razdalja? to nikjer ni zapisano

2 uri sem porabil za zaganjanje, polnjenje ohišja filtra, cevi... čutim, da je sesalna moč blizu začetka delovanja, vendar ji manjka malenkost...

to je prvič, da uporabljam tovrstni filter

hvala za vašo pomoč

fairy
18 sporočila
fairy fr

Pozdravljeni,

Svetujem vam, da zamenjate filter in povprašajte svojega prodajalca (ko) v trgovini za male živali (Prodajalci v trgovinah za male živali ne vedo veliko o živalih, vendar bi morali znati odgovoriti na vaše vprašanje).

Upam, da sem vam lahko pomagal!

Virginie
4 sporočila
virginie fr
Ah, slavna trditev, da prodajalci v trgovinah z živalmi ne vedo ničesar. Pff, kako lepo je posploševati. Črpalke Tetra niso enostavne za zagon, potrebno je imeti pravo tehniko. Ste jo dobro napolnili preden ste jo zagnali? Se rotor vrti pravilno?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo