Forum za akvaristiko

vzdrževanje rastlin

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christian
1 sporočila
christian fr

imam velike težave z vzgajanjem lepih rastlin, kaj menite o proizvajalcu CO2 JBL BIO 160?

Herve
20 sporočila
herve fr

Pozdravljeni,

ali bi lahko povedali kaj več o vrsti rastline in težavi, ki jo opažate?

osebno se igram z osvetlitvijo (poseben neonski sijalke za rastline) in trajanjem delovanja, dodal sem kozice, da imam vedno lepe liste.

imam 4 neonske sijalke po 25 vatov, dve sta posebni za rastline in dve za osvetlitev, programirani so za delovanje 10 ur na dan.

S tem sistemom so moje rastline zelo plodne, reznice delam približno na vsaka dva meseca.

LP

franck
233 sporočila
franck fr

pozdravljeni,

kot Hervé imam poseben neon za rastline in uporabljam Dennerley komplet za rastline

imam toliko potaknjencev, da jih ves čas delim okrog sebe

imel sem poganjek anubia nana (približno 3 cm dolg), zdaj pa je skoraj 30 cm dolg, kar mi ustvarja pravo oviro

in moja druga anubia velikanka (20 cm), ki sem jo kupil, je zdaj skoraj 40 cm dolga in 30 cm visoka

in druge moje rastline rastejo zelo dobro s tem kompletom in neon

od tebe je odvisno

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo