Vprašanja, razprave o izdelkih
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
stacy
Koliko kg potrebujete za akvarij, ki meri 16x16x17
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, 2 vrečki po 240 g bosta povsem zadostovali za akvarij takšne velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
stacy
Ali že imam bel prodec, ki tehta 185 g in sem ga dobil z akvarijem Zolux, ki ima 30 l, če ga zmešam s prodom, ki je tukaj na prodaj na vaši spletni strani, ali bo to preveč za akvarij? PS: Gre za akvarij za betta ribo.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, težko je odgovoriti na vaše vprašanje. Pravzaprav vse je odvisno od števila cm peska, ki ga že imate v vašem akvariju. Vedno je mogoče dodati malo peska, vendar pa ne sme biti preveč (dovolj je 5 cm debeline). S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
patrick
zdravo, ali imate morda v svetlo modri ali turkizni barvi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti izdelki so začasno nedostopni do sredine aprila 2015. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalije
2 sporočila
karim
Za akvarij Kit Round 360° 10 litrov koliko vrečk potrebujemo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vse je odvisno od števila cm (debeline), ki jih želite imeti na dnu vašega akvarija. Svetujemo vam, da vzamete vsaj 2 vrečki. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fanny
Pozdravljeni, veste, kdaj bodo beli gramoz spet na voljo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal trenutno nimamo nobenih datumov razpoložljivosti za beli gramoz. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
camille
zdravo, želel bi vedeti, ali je gramoz večji od kremena, ker bi ga želel zamenjati, saj mi barva ne ustreza več za mojo beto, ker je vijolična. Hvala, ker mi čim prej odgovorite, da bom lahko naročil.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Prod je po velikosti enakovreden kremenovcu. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
18 sporočila
nhat-to
Živjo, ali ta vrečka gramoza napolni majhne akvarije za betta ribe? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Eno vrečko bi res moralo zadostovati za to vrsto akvarija. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalije
1 sporočila
dany
koliko vrečk je potrebno za vrednost akvarija s prostornino 150 litrov
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za akvarij s prostornino 150L, velikosti približno 60x45cm, potrebujete 15 kg peska, da ustvarite plast peska debeline 4 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia