Vračilo izdelka
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, želel bi vrniti brikete, ki jih moj maček ne mara. Kdo drug poleg Pošte lahko prevzame moj paket? Poleg tega sem oddal zahtevo za odstop od nakupa, vendar ne vem natančno, kdaj, zato ne vem, ali sem še pravočasno za vračilo. Kako lahko to izvem? Hvala
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Rok za odstop od pogodbe je 14 dni od prejema vašega naročila. Vračilo vašega izdelka je možno samo, če je ta nov.Če ste znotraj roka za vračilo, bo obrazec za odstop od pogodbe na voljo za prenos preko vašega uporabniškega računa.Vračilo blaga je možno izključno na naš poštni naslov in ne preko prevzemnih mest.Če potrebujete pomoč, ne oklevajte in nas kontaktirajte.Coralie iz Zoomalia
2 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, hvala za vaš odgovor. Prenesel sem kupon, to je v redu. Ampak, ko imam kupon, ali imam rok za pošiljanje ali ne? Hvala
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Vabimo vas, da nam čim prej po izdaji obrazca za odstop od pogodbe vrnete blago.Če potrebujete pomoč, ne oklevajte in se obrnite na našo službo za stranke.Coralie iz Zoomalia