Forum za akvaristiko

Vprašanje o adapterju za neon LED

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, kontaktiram vas, ker sem naročil dve LED neonski cevi T5 znamke Juwel, da bi zamenjal svoje stare neonke, in se je izkazalo, da ne delujejo na moji stari svetilki. Zato bi rad vedel, ali lahko adapter SERA omogoči pravilno delovanje LED neonskih cevi na stari svetilki. Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor. Lep pozdrav
Jérémy
155 sporočila
jérémy fr
Pozdravljeni, če vaše stare cevi niso bile LED, potem kupljenih cevi ne boste mogli uporabljati v vaši galeriji. Ne morete zamenjati fluorescenčnih cevi z LED cevmi. Vaša galerija za to ni pripravljena. Lep pozdrav, Jérémy

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo