Vprašalnik - Potovati s hišnim ljubljenčkom
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
lisa
Pozdravljeni vsi, V okviru usposabljanja za BTS Turizem preučujem temo potovanj s hišnim ljubljenčkom. Vaši odgovori so zelo pomembni za nadaljevanje moje raziskave. Spodaj pustim svojo povezavo. Vprašalnik vam bo vzel le nekaj minut. Hvala vnaprej tistim, ki ga boste izpolnili! Prosim, delite ga tudi s svojimi bližnjimi. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVp3ZuCmoZsHxU_XguB3231-TzwVTB4j5E2upEM_oJYmMwhw/viewform?usp=sf_link
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, dovolim si majhno pripombo glede obrazca. Pri vprašanju: 7/Kdo so? Predlagate "Drugo" brez možnosti podrobnejšega pojasnila. To se mi zdi malce pomanjkljivo, saj lahko imamo "Druga" živali, ki lahko močno vplivajo na naše odgovore na vašo anketo. Primer: Oseba, ki ima tri živali: mačka in dve zlatni ribici (zlatni ribici = drugo). Ne bo nujno odgovorila na vprašalnik na enak način kot oseba, ki ima 3 živali: mačka in dva konja (konj = drugo). Zato menim, da bi omogočanje anketirancem, da pojasnijo "Drugo", lahko pomagalo pri interpretaciji odgovorov. Lep pozdrav