Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
lucie
Pozdravljeni, v sestavi je napisano: žitarice. Mislil sem, da dajanje žitaric morskim prašičkom ni dobro za njih? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Res je, da so žitarice, ki se delijo v prehrani, odsvetovane za morske prašičke. Tukaj gre za žitarice v zelo majhnih količinah, ki sestavljajo prehransko dopolnilo. Dokler so upoštevane predpisane doze, vašemu malčku ne grozi nobena nevarnost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
22 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ali ti peleti vsebujejo vitamin C, ki je potreben za morske prašičke? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gre za prehransko dopolnilo. Zato je zasnovano tako, da vašemu ljubljenčku zagotavlja potrebne vitamine in beljakovine poleg njegove običajne prehrane. Če mu daste to dopolnilo, ne bo potrebe po dodajanju tekočega odmerka s pipeto. To bi mu namreč zagotovilo preveč vitaminov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
nhat-to
Živjo, ali lahko dam te vitamine mojim morskim prašičkom in gerbilam? Kakšen bi bil pravi odmerek? Hvala in nasvidenje
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta članek je idealen za dopolnitev običajne hrane.
Nasveti za uporabo:
* živali do 250g: 1/2 čajne žličke
* živali do 500g: 1 čajna žlička
* živali do 750g: 1,5 čajne žličke
* živali nad 750g: 2 čajni žlički
Vsak odmerek je potrebno dati vsakodnevno.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Nasveti za uporabo:
* živali do 250g: 1/2 čajne žličke
* živali do 500g: 1 čajna žlička
* živali do 750g: 1,5 čajne žličke
* živali nad 750g: 2 čajni žlički
Vsak odmerek je potrebno dati vsakodnevno.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
amandine
ali so dovolj bogati z vitaminom C, da lahko dam mojim morskim prašičkom? ali lahko to nadomesti tekoči odmerek z vitaminom C, ki jim ga dajem s pipeto?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za prehransko dopolnilo. Tako je zasnovano, da zagotavlja potrebne vitamine in beljakovine vaši živali poleg njene prehrane. Če ji daste to dopolnilo, ne bo potrebno dodajati tekočega odmerka z pipeto. To bi ji namreč dalo preveč vitaminov.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia