Vprašanja, razprave o izdelkih Vakuumski čistilec mulja EHEIM Quick Vacpro
40 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
corinne
Pozdravljeni, ali je za ta izdelek zagotovljena garancija? Če da, koliko časa prosim?
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, zagotovljena je 2-letna garancija, izjemno enostaven za uporabo, izredno praktičen, jaz ga uporabljam vsake tri dni, tako da v moji črpalki ni preveč odpadkov, bakterije imajo manj dela, haha. Zelo priporočam ta izdelek, ki je tudi zelo dober izdelek.
1 sporočila
adèle
Pozdravljeni, kaj storiti, ko imamo kozice? Bojim se, da bodo red cherry posrkane skupaj z umazanijo, še posebej mladi primerki! Ali obstaja kakšen trik? Hvala!
470 sporočila
michel
Zadošča, če na sesanje postavite gazo. Michel
1 sporočila
romain
Pozdravljeni, moj akvarij ima višino vode 57 cm, ali veste, če bi ta sesalec bil primeren za čiščenje? Če ne, ali mi lahko priporočite kak drug izdelek?
1 sporočila
philippe
moj akvarij ima višino 60 cm, sesalec deluje zelo dobro
14 sporočila
elyane
Pozdravljeni, moj akvarij je visok 51 cm in dolg 150 cm, to je 330 litrov; z aspiratorjem ni nobenih težav, lahko greste pod vodno gladino, ker je vodotesen; zelo učinkovit in resnično zelo priročen.
1 sporočila
rudy
Nakup v aprilu 2020 je še vedno isti problem kot od začetka, včasih bo deloval pravilno za 2/3 minute, potem pa bo začel delati čuden hrup in bo (pogosto) pihal odpadke namesto da bi jih posesal. Zato ga očistim (čeprav je daleč od tega, da bi bil poln) in ga spet sestavim, nato sem spet pripravljen pravilno sesati za minuto ali dve in potem spet isto... Imate morda odgovor za mene? Lep pozdrav
1 sporočila
xxx
Velik problem tesnjenja pri tem sesalniku. Pri rokovanju pazite, da je prostor za baterije zaprt. Tesnilo svoje vloge ne opravlja, in vedno obstaja razmik, 1 mm ali več. Voda prodira, rotor deluje naključno in nato po kratkem času sploh ne deluje več. Tako je sesalnik neuporaben.
1 sporočila
michel
Pozdravljeni, ali lahko sesalec posesa polže, če jih je preveč?. Hvala vaši ekipi. Lep pozdrav, gospod DENIS
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od velikosti polžev, ta sesalnik ne more posrkati prevelikih odpadkov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
david
zdravo, logično je, da je uporaben do 60 cm globine vode. Višina vode je 54 cm s 3 cm kvarca spodaj in 3 cm substrata za tla. 54 cm štejem skupaj s kvarčnimi gramozi, da ne poškodujem substrata za tla. Imam sesalnik power gravel cleaner 2000, ki ni praktičen za upravljanje med dekoracijo in rastlinami, moč pa je očitno enaka, kar bi bilo popolno in bolj priročno. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Sesalnik Eheim 3531 bi vam moral ustrezati.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Sesalnik Eheim 3531 bi vam moral ustrezati.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, Ta sesalec sem kupil 03.03.2014 in že ne deluje več. Garancija velja 1 leto, kako lahko uveljavim garancijo? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, NB.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo, da za sledenje vašega naročila kontaktirate našo službo za stranke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
yvette
Obotavam med power gravel 2000, moj akvarij je 240 litrov in imam prod na dnu.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, oba sesalnika sta zasnovana tako, da ne posrkata gramoza. Popolnoma sta primerna za vaš akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
laure
Pozdravljeni, imam ravne prodnike, kroglice na dnu mojega akvarija, ali to predstavlja problem za uporabo te vrste naprave? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, da vaši ploščati prodniki tvegajo zamašitev sesalnika.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
patrick/nathalie
Pozdravljeni, ali je sesalnik vodoodporen, saj imam 70 cm vode?
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, Ta sesalnik je priporočljiv za višino vode okoli 60 cm. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
josé manuel
Pozdravljeni, lahko se potopi do višine filtra, po tem pa je elektronika, ki ne mara vode. Ima obroč za tesnjenje elektronskega dela in baterij, vendar to ni dovolj, da bi naprava bila popolnoma potopljena. Naprava ni IPX niti vodotesna.
3 sporočila
willy
Pozdravljeni, želim kupiti učinkovit sesalnik za čiščenje dna mojega akvarija s 80 litri, brez menjave vode. Ta akvarij ima maksimalno višino vode 30 cm. Ali bi mi ustrezal vrhunski Eheimov sesalnik... hvala za odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, ta sesalec bi moral ustrezati, vendar pazite, da imate najmanj 20 cm vode.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
yan
Pozdravljeni, Ali je ta sesalnik primeren za peščena tla? Hvala za vaš odgovor, Lep pozdrav, Yan
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta sesalnik lahko uporabljate na peščenem dnu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thomas
Pozdravljeni, Ali bi bilo primerno za Osaka 260? Kljub globini akvarija. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/cloche-de-nettoyage-aqua-ex-45-70cm-p-1549.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, rad bi izvedel moč sesanja, natančneje število litrov na uro. Na drugih spletnih mestih je namreč kritiziran zaradi pomanjkanja moči ter zaradi tega, ker sesa peskova zrna, kar zamaši sesanje... Mi lahko kaj več poveste o tem? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nimam natančnih podatkov o pretoku za sesalec dna Eheim 3531, toda moč naprave je zasnovana tako, da posesa nečistoče, ne da bi preveč dvigala umazanijo s tal akvarija, vključno s peskom ali gramoza. Sesalec je opremljen z mikro filtrom, ki zadrži nečistoče in vrne vodo v akvarij. Deluje na 2 bateriji LR 6, ki ju je treba zamenjati, če sesalec izgubi moč.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
martine
Pozdravljeni, imam akvarij s 54 litri in enega s 17 litri, ali lahko uporabim ta sesalnik? Če ne, mi lahko priporočite drugega, ki bi bil res učinkovit, saj že imam enega, vendar sem z njim zelo nezadovoljen. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Sesalnik Eheim 3531 bo popolnoma ustrezal za vaš akvarij s 54 litri. Za pravilno delovanje je priporočena minimalna višina vode 20 / 25 cm (za vaš 17-litrski akvarij).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
Sesalnik Eheim 3531 bo popolnoma ustrezal za vaš akvarij s 54 litri. Za pravilno delovanje je priporočena minimalna višina vode 20 / 25 cm (za vaš 17-litrski akvarij).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
victor
Pozdravljeni, po nesreči sem razbil košaro za filtracijo in me zanima, če lahko dobite samo ta del? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Žal te rezervne dele nimamo.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ngoc linh
Pozdravljeni,
imam akvarij-mizo s 300 litri (model, ki se prodaja na vaši spletni strani), dostop je možen samo s strani. Zato me zanima, ali lahko ta sesalec ustreza takšni vrsti akvarija. Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav.
imam akvarij-mizo s 300 litri (model, ki se prodaja na vaši spletni strani), dostop je možen samo s strani. Zato me zanima, ali lahko ta sesalec ustreza takšni vrsti akvarija. Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav.
2 sporočila
françoise
Pozdravljeni, kateri sesalec za čiščenje akvarija bi mi priporočili? Imam akvarij Dubai 120L in v njem štiri zlate ribice, ki zelo hitro umažejo akvarij, ki se hitro zamuti. Akvarij moram čistiti vsak mesec. Katere čistilne produkte naj uporabljam? Namesto peska sem uporabil steklene kamne. Hvala lepa, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Obstajajo različni sesalniki, power gravel cleaner 2000 in Eheim 3531 visokega razreda so odlični izdelki.
Glede težav z umazanijo pazite, da svojih rib ne hranite preveč. In morda bi morali ponovno pregledati vašo filtracijo?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Obstajajo različni sesalniki, power gravel cleaner 2000 in Eheim 3531 visokega razreda so odlični izdelki.
Glede težav z umazanijo pazite, da svojih rib ne hranite preveč. In morda bi morali ponovno pregledati vašo filtracijo?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Imam akvarij s prostornino 1100 L in višino 65 cm, ali je izdelek primeren? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Da, ta izdelek je dovolj velik za akvarij takšne vrste.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sabrina
Kakšna je minimalna višina vode za uporabo tega sesalca? Imam želvo, torej približno 20 cm višine vode, bojim se, da je to ravno prav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, to bo preveč natančno z tako majhno količino vode, treba je predvideti sesalnike za nano-akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Da, to bo preveč natančno z tako majhno količino vode, treba je predvideti sesalnike za nano-akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia