Vprašanja, razprave o izdelkih
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
10 sporočila
lola
Pozdravljeni, kako dolg je potopna cev? Bi bilo to primerno za nivo vode 10/15 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, sesalna cev je približno 10 cm dolga, sestavljena je iz cevi, ki se vstavljajo ena v drugo, torej je možna prilagoditev in po potrebi tudi rezanje. Višina filtra je približno 20 cm, odvisno od modela. Gladina vode mora biti torej vsaj enaka tej višini.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
rosemary
Imam 20-litrski nano akvarij, ali lahko uporabim ta zunanji filter Marina Slim za 38 litrov? Hvala v naprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta filter bo primeren za vaš akvarij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christian
Dober večer,
Zanima me, če imate filtre Marina Slim 10. V kolikor jih imate, mi lahko zaupate njihove dimenzije in ali so primerni za 10-litrski nano akvarij.
Lep pozdrav
Zanima me, če imate filtre Marina Slim 10. V kolikor jih imate, mi lahko zaupate njihove dimenzije in ali so primerni za 10-litrski nano akvarij.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Slim 10 se zdi, da ustreza vašemu akvariju. Lahko vam svetujemo ta filter: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-d-angle-interne-nano-clean-pour-mini-aquariums-p-15399-c-917.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba je upoštevati pravilo 1 cm odrasle ribe na 1 liter vode. Upoštevanje odrasle velikosti je zelo pomembno. To pravilo velja samo za majhne ribe.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, ali je ta filter primeren za akva-terarij velikosti 60x30x20 cm? Ali hrup slapu ni moteč za želvo? (Kinosternon caritum) Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od vaše ravni vode, cev filtra mora biti potopljena. Motor je potopljiv in deluje zelo tiho. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, rad bi izvedel, katere so točno rezervni deli za ta filter (S20), prosim? Kljub navedenim referencam v opisu jih na vaši spletni strani ne najdem. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, spodaj boste našli polnitve: https://www.zoomalia.com/animalerie/cartouches-de-filtration-pour-filtre-slim-p-12670.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, ali je mogoče izvedeti, koliko je litrov na uro? LEP POZDRAV
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, filtri, ki so primerni za akvarije s prostornino 38 litrov (S10), 57 litrov (S15) in 76 litrov (S20). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
valerie
Dober dan, ali poznate dimenzije S20, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dimenzije tega filtra so:
dolžina 23 cm
višina 15 cm
širina 5 cm (10 cm z vključenimi pritrdilnimi elementi)
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Dimenzije tega filtra so:
dolžina 23 cm
višina 15 cm
širina 5 cm (10 cm z vključenimi pritrdilnimi elementi)
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia