Video zoomalia
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, prejel sem povezavo za izdelavo video vodiča o izdelkih Zoomalia, vendar ta ne deluje.... Lahko dobim pomoč pri izdelavi? Lep pozdrav.
274 sporočila
zoomalia
Dober dan, gospod,
Sem Marie in zadolžena sem za vašo zahtevo.
Za objavo vašega videoposnetka vas vabim, da se odpravite na svojo Nadzorno Ploščo tako, da se povežete s svojim uporabniškim računom s pomočjo vašega uporabniškega imena in gesla.
1 Kliknite na "Moji Videoposnetki" na levi strani Nadzorne Plošče ter nato kliknite na + Dodaj video "v rumenem okvirju".
2 Izberite en ali več izdelkov iz seznama in dodajte povezavo do vašega videoposnetka
3 Ko je URL naslov shranjen, naša ekipa potrdi vaš videoposnetek in lahko bo:
- Potrjen: Vaš videoposnetek bo potem na voljo na kartici izdelka na Zoomalia.com in prejeli boste bon za nakup po e-pošti, veljaven za vaše naslednje naročilo
- Zavrnjen: Vaš videoposnetek ne ustreza kriterijem, ki bodo pojasnjeni. Takrat boste lahko predlagali nov videoposnetek
Čas za potrditev vašega videoposnetka s strani naših storitev je en teden.
Ostanem vam na razpolago za vsa dodatna vprašanja.
Lep pozdrav,
Marie.M iz Zoomalia
Od leta 2010 smo zrena...
Sem Marie in zadolžena sem za vašo zahtevo.
Za objavo vašega videoposnetka vas vabim, da se odpravite na svojo Nadzorno Ploščo tako, da se povežete s svojim uporabniškim računom s pomočjo vašega uporabniškega imena in gesla.
1 Kliknite na "Moji Videoposnetki" na levi strani Nadzorne Plošče ter nato kliknite na + Dodaj video "v rumenem okvirju".
2 Izberite en ali več izdelkov iz seznama in dodajte povezavo do vašega videoposnetka
3 Ko je URL naslov shranjen, naša ekipa potrdi vaš videoposnetek in lahko bo:
- Potrjen: Vaš videoposnetek bo potem na voljo na kartici izdelka na Zoomalia.com in prejeli boste bon za nakup po e-pošti, veljaven za vaše naslednje naročilo
- Zavrnjen: Vaš videoposnetek ne ustreza kriterijem, ki bodo pojasnjeni. Takrat boste lahko predlagali nov videoposnetek
Čas za potrditev vašega videoposnetka s strani naših storitev je en teden.
Ostanem vam na razpolago za vsa dodatna vprašanja.
Lep pozdrav,
Marie.M iz Zoomalia
Od leta 2010 smo zrena...
12 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, ali je treba imeti račun YouTube za ustvarjanje videoposnetka?
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, na nadzorni plošči ni ikone "moji videi". Prosimo, zagotovite veljaven način delovanja. Hvala, Michel
18 sporočila
dominique
Pozdravljeni, prejel sem to sporočilo: "Zaslužite lahko do dodatnih 10€, če naredite video vaših izdelkov Zoomalia! Sledite našemu Tutorijalu zdaj!" Povezava ne deluje; "Napaka 404: Stran, ki ste jo zahtevali, ne obstaja več ali je bila premaknjena." "Moji Videi" na levi strani Nadzorne Plošče: to ne obstaja.
18 sporočila
dominique
Ljudje iz Zoomalia se zdi, da se ne odločijo odgovoriti, to jih ne preprečuje nadaljevanja ponujanja videov z linkom, ki ne deluje... Ni zelo resno vse skupaj..
11 sporočila
nicolas
Pozdravljeni,Hvala za te informacije, res je, da trenutno stran do vodiča ne deluje. Ukvarjali se bomo s tem v najkrajšem možnem času. Opravičujemo se za povzročene nevšečnosti.Dokler stran z vodičem ni ponovno vzpostavljena, sem vam na razpolago za pomoč pri ustvarjanju in objavi vaših videov na naši spletni strani. Na strani Zoomalia se odpravite v zavihek "Moj račun" nato "Oceniti moje nakupe".Tukaj boste imeli dostop do izdelkov, ki jih lahko ocenite, in do zneska bona za nakup za vsak izdelek.Upoštevati morate naslednje pogoje, da bo video sprejet:- Mora biti objavljen na YouTube- Naslov mora biti sestavljen na naslednji način: Ime izdelka + Zoomalia (npr., Pasja uta Cléo Zoomalia),- Opis mora vsebovati datum vašega nakupa in povezavo do strani izdelka,- Trajanje mora biti najmanj 30 sekund,- Vsebina mora predstavljati ali razpakiranje in namestitev izdelka ali njegovo uporabo s strani živaliNa voljo sem vam, če imate kakšna vprašanja o tej temi,Želim vam lep danNicolas iz Zoomalie
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljen Guillaume, če želite objaviti video na Zoomalia, pojdite v svoj uporabniški račun in izberite rubriko "oceni moje nakupe". Izberite željeni artikel in kliknite na "objavi moj video". Vnesite naslov videa in povezavo do YouTube strani. Po potrditvi naše ekipe boste prejeli darilni bon v zahvalo. Želim vam odličen dan. Amandine iz Zoomalia