Vprašanja, razprave o izdelkih Versele Laga Complete za činčile in deguje
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
amandine
Dober dan, ali mi lahko poveste, če te briketi vsebujejo žita? hvala
1 sporočila
mathilde
Pozdravljeni, sestavine so navedene na izdelčnem listu: stranski proizvodi rastlinskega izvora (timotejka, lucerna in zelišča 23%), rastlinske beljakovine, semena (laneno seme 4%), mineralne snovi, fruktooligosaharidi (0,3%), ognjič, juka
1 sporočila
charline
Pozdravljeni,
zanima me, ali bodo kmalu spet na voljo vrečke po 8 kg? Koliko časa bo trajalo, preden bodo spet na zalogi?
Vnaprej hvala.
zanima me, ali bodo kmalu spet na voljo vrečke po 8 kg? Koliko časa bo trajalo, preden bodo spet na zalogi?
Vnaprej hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta izdelek trenutno čakamo na novo dobavo, kar pomeni, da bo kmalu spet na voljo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta izdelek trenutno čakamo na novo dobavo, kar pomeni, da bo kmalu spet na voljo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
mélanie
Pozdravljeni (ne vem, če sprašujem na pravem mestu), spraševal sem se, ali boste nekega dne imeli na voljo Versele Laga Complete Hamster/Gerbil in Versele Laga Complete Rat/Mouse na svoji spletni strani? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ti dve referenci sta na voljo, bodisi na zalogi bodisi po naročilu.https://www.zoomalia.com/animalerie/hamster-gerbil-complete-pour-hamsters-nains-et-gerbilles-p-16092.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/rat-mouse-complete-pour-rats-et-souris-p-16151.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
marie
živijo, kako dolgo se lahko hrana ohranja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Živila imajo rok uporabnosti, ki ga je priporočljivo spoštovati. Kljub temu, če je paket neodprt in shranjen v optimalnih pogojih (zaščiten pred zrakom, svetlobo in vlago), lahko živilo zaužijete še nekaj časa po pretečenem roku brez težav, le hranilne in okusne vrednosti so lahko nekoliko spremenjene. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
brice
Pozdravljeni, običajno uporabljamo to znamko, ki jo kupimo v trgovini za male živali, vendar je pakiranje drugačno. Zanimali bi nas paketi po 2,5kg ali 8kg. Lahko prosim pojasnite, kako so ti pakirani? Ali gre za več manjših vrečk ali za eno samo veliko vrečo po 2,5kg in/ali 8kg? Hvala vnaprej. Lep pozdrav, DP
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pakirani so v vrečke za svežino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia