Vprašanja, razprave o izdelkih
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
leïla
Pozdravljeni, kakšna je dimenzija malih vrat na dnu, ki vodijo navzven? Želel/a bi pritrditi prilagodljivo ograjo, da bi imeli zajci več prostora proti vrtu. Čakam vaš odgovor, da lahko oddam naročilo. Že vnaprej hvala,
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, ali je spodaj mala vrata, da lahko zajec sam pride ven? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kletka Grand Lodge je opremljena s drsnimi vrati v spodnjem delu, da omogoči (če si to želite) vašemu zajcu izhod.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
3 sporočila
guillaume
Hvala za vaše odgovore. Kar zadeva vplive referenčne številke 56001, ali ovirajo delovanje kletke? Ali se vsa vrata zapirajo? Ali so pogoji nakupa za rabljen izdelek (npr. rok za odstop od nakupa) enaki kot za nov izdelek?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če je izdelek obnovljen, to pomeni, da poškodbe nikakor ne vplivajo na delovanje kletke. Rok za odstop od pogodbe je enak kot pri novem izdelku (14 dni). Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
3 sporočila
guillaume
Pozdravljeni,(za Grand Lodge Ferplast 140), kakšne so mere odprtine za prehod med nivoji?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Premer odprtine med dvema nivojema je približno 15/20 cm. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
3 sporočila
guillaume
Pozdravljeni,
V čem je referenca 56001 rabljena? Je to razstavni model ali je že bil uporabljen?
Ali obstajajo kakšne napake?
Hvala
V čem je referenca 56001 rabljena? Je to razstavni model ali je že bil uporabljen?
Ali obstajajo kakšne napake?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta referenčni izdelek je obnovljen rabljen izdelek, saj ima nekaj udrtin na določenih delih.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Ta referenčni izdelek je obnovljen rabljen izdelek, saj ima nekaj udrtin na določenih delih.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni,
Za model 140, kakšne so dimenzije hišice in njena odprtina za dostop ter velikost prehoda med dvema nivojema, saj je moj zajec zelo velik?
Za model 140, kakšne so dimenzije hišice in njena odprtina za dostop ter velikost prehoda med dvema nivojema, saj je moj zajec zelo velik?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, mere odprtine so 33 x 19 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, ali obstajajo za ta zajčnik zaščite za zimo, hvala, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za ta izdelek ne obstaja zaščita za zimo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
antoine
Dober večer, zanima me ta zajčnik, vendar me sprašujem, ali je kletka, ki je prikazana, bež ali sive barve? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Možne barvne različice so bež/rjava (kot je prikazano na fotografiji) ali siva/zelena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Možne barvne različice so bež/rjava (kot je prikazano na fotografiji) ali siva/zelena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
joffrey
Pozdravljeni, ali zaboj za izmet vsebuje dvojno dno (v tem primeru rešetko)? Poleg tega, kakšna je teža kletke? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Teža je približno 30 kilogramov in mreže ni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Teža je približno 30 kilogramov in mreže ni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia