Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Pascal
1 sporočila
pascal fr
Pozdravljeni,Imam črpalko Eheim Pro 4e+ 350 (2274), ne morem najti informacij o posebnem USB kablu za ta model.Ali bi bil ta združljiv?Hvala vnaprej za vašo pomoč.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta USB vmesnik je prav tako prilagodljiv za profesionalni filter 4e+ 350. To je edini model vmesnika, ki ga izdeluje Eheim in je kompatibilen s pro3e in pro4e. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Romuald
1 sporočila
romuald fr
Pozdravljeni, ali je kabel združljiv z vsemi Eheim 2078? Ne najdem vtiča na črpalki. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, je združljiv z modelom 2078. Vtič je na vrhu filtra (glej fotografijo). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni,
Ali mi lahko potrdite, da je ta izdelek "interface-usb-filtre-eheim-professionel-350-450-et-700" združljiv z operacijskim sistemom Windows 7? Prebral sem nasprotujoče si komentarje na to temo. Je namestitev in uporaba enostavni? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Pretvornik USB omogoča priključitev zunanjega filtra pro 3e EHEIM na računalnik preko USB vhoda. Z uporabo programske opreme ControlCenter EHEIM lahko udobno preklapljate med funkcijami, nadzirate in aktualizirate funkcije. ControlCenter EHEIM je na voljo za brezplačen prenos na spletni strani www.eheim.com. Deluje na operacijskih sistemih Windows 8.1 / Windows 7 / Windows XP / Windows Vista.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Thierry
1 sporočila
thierry fr
Nemogoče je vzpostaviti povezavo, črpalka ne deluje pod Windows 7. Ali obstaja kakšna rešitev, če ne, je to 60 evrov v smeti.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Po navodilih je potreben Windows XP ali Vista. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
dimitri
1 sporočila
dimitri fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali vmesnik USB za filter 2078 deluje v sistemu Windows 7? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, EHEIM ControlCenter je združljiv z Windows XPTM in Windows® Vista (32-bitni), Windows 7 in 8.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
CHRISTIAN
3 sporočila
christian fr
Pozdravljeni. Pravkar sem prebral mnenje Juliena z dne 21. decembra 2011, ki navaja, da je za namestitev USB vmesnika Eheim Professionel potrebno brezplačno prenesti programsko opremo s spletne strani Eheim, saj je uporabil CD, priložen njegovi črpalki, in to ni delovalo. Torej moje vprašanje je: Kako je postopal, da je brezplačno prenesel programsko opremo?... Da bi lahko uporabil vmesnik.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Načeloma ne bi smeli naleteti na težave z namestitvijo programske opreme Eheim ControlCenter. Stranka "julien" nas ni kontaktirala glede svojega problema.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
CHRISTIAN
3 sporočila
christian fr
Pozdravljeni. Lahko izvem, če mora biti moj prenosni računalnik s pomočjo USB vmesnika Eheim Professionel stalno povezan s filtrom? Ali pa je potrebno le za spremembo nastavitev, preverjanje pretoka, čiščenje, zamenjavo filtrirnih medijev itd... Hvala. Lep pozdrav. Gospod BOURDREL.
PS: Glede kode za popust v višini 5 eur ni več težav, deluje.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Pri spremembi nastavitev ali preverjanjih ga preprosto povežite.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo