Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Univerzalna črpalka EHEIM Universal 1200

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christiane
2 sporočila
christiane fr
Pozdravljeni, če to črpalko uporabljam zunaj, zunaj vode, da napajam zaprt krog izvira, z vodometom na višini 1m15 od tal, lahko na cev namestim pipo za nastavljanje višine vode, ne da bi pri tem segreval motor? Če ne, kateri drug model bi bil primeren?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, uporaba pipe na izhodu iz črpalke je možna. Vendar bo treba poskrbeti, da črpalke ne boste preveč omejevali (vsaj v razumnih mejah), da se preveč ne pregreje. Črpalke eheim so zelo trpežni modeli. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Yann
1 sporočila
yann fr
Pozdravljeni,Razmišljam o nakupu te črpalke, da bi mi olajšala menjavo vode v mojem akvariju. Zastavljam si več vprašanj:1- Ali je črpalka dovolj močna, da zagotovi prenos prefiltrirane vode v posodo na tleh, glede na to, da je zgornji del mojega akvarija na višini 1,5 m?2- Kateri premer cevi naj kupim?Hvala vam za pomoč.Yann
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta črpalka ima vodni stolp visok 2 metra, zato ni problema, pretok bo še vedno od 300 do 500 L/h. Premer izhoda za cev je 12 mm, vhoda pa 18 mm (črpalko je mogoče uporabljati potopljeno ali zunaj vode po izbiri).

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo