Vprašanja, razprave o izdelkih Univerzalna črpalka EHEIM Universal 1200
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
christiane
Pozdravljeni, če to črpalko uporabljam zunaj, zunaj vode, da napajam zaprt krog izvira, z vodometom na višini 1m15 od tal, lahko na cev namestim pipo za nastavljanje višine vode, ne da bi pri tem segreval motor? Če ne, kateri drug model bi bil primeren?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, uporaba pipe na izhodu iz črpalke je možna. Vendar bo treba poskrbeti, da črpalke ne boste preveč omejevali (vsaj v razumnih mejah), da se preveč ne pregreje. Črpalke eheim so zelo trpežni modeli. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
yann
Pozdravljeni,Razmišljam o nakupu te črpalke, da bi mi olajšala menjavo vode v mojem akvariju. Zastavljam si več vprašanj:1- Ali je črpalka dovolj močna, da zagotovi prenos prefiltrirane vode v posodo na tleh, glede na to, da je zgornji del mojega akvarija na višini 1,5 m?2- Kateri premer cevi naj kupim?Hvala vam za pomoč.Yann
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta črpalka ima vodni stolp visok 2 metra, zato ni problema, pretok bo še vedno od 300 do 500 L/h. Premer izhoda za cev je 12 mm, vhoda pa 18 mm (črpalko je mogoče uporabljati potopljeno ali zunaj vode po izbiri).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia