Vprašanja, razprave o izdelkih Tyrol Litière Prop'o Granulé Bois
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
capucine
Pozdravljeni, pravkar sem se odločila za to steljo, vendar me zelo skrbi, ker moj zajec je granule. Mi lahko poveste, ali je to zanj nevarno? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, za svojega pritlikavega zajca uporabljam to posteljnino že nekaj mesecev in ni nobenega problema. Za žival ni nobene nevarnosti. K granulam dodam še žagovino, ker jo obožuje. Lep pozdrav, Sandrine
1 sporočila
juliette
Pozdravljeni,Če vaš zajec to litiere poje, bi vam svetoval, da poskusite z drugo litierno podlago... tudi meni se je to dogajalo z aromatiziranimi (kakšna ideja!). Odstranil sem jih in te ne jedo.Podlaga je morda varna za njeno prvotno uporabo, vendar po mojem mnenju ni namenjena za prehranjevanje...
1 sporočila
damien
Moj jih ne je. Morda si želi šiliti zobe? Ali ima ves čas na voljo kakovostno seno (Hamiform - Bio seno ali seno z regratom), kar je zelo pomembno za obrabo njegovih zob, ki rastejo neprekinjeno (kot človeški nohti.
1 sporočila
marie
Pozdravljeni. Vaša stelja je narejena iz 100% borovega lesa, vendar bor vsebuje fenole, za katere je znano, da so zelo nevarni za zdravje morskih prašičkov in glodavcev. Moje vprašanje je torej: Ali je vaša stelja obdelana na poseben način, ki je popolnoma odstranil vse fenole? Zahvaljujem se vam za vaš odgovor. Lep dan.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta stelja je posebej zasnovana za glodavce in zajce, zato ni nobenih skrbi glede toksičnosti za te živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
claire
Ali je ta stelja varna za moje morske prašičke in ali jim ne škoduje pod tačkami?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta posteljnina je povsem primerna za vaše morske prašičke in ne predstavlja nobenega tveganja za njihove tačke. Je hipoalergena, ne vsebuje prahu in je zelo vpojna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
charlene
Pozdravljeni, rad bi vedel, če se ponudba "1 kupiš = 1 dobiš zastonj" nanaša tudi na komplet treh torb po 17,85 €?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Program zvestobe ni združljiv s prodajo po sklopih. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni, želel bi vedeti, koliko kilogramov ustreza vreči s 10 litri.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To predstavlja približno 5 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
To predstavlja približno 5 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Dober večer, rad bi vedel, katera vrsta lesa se nahaja v teh peletih. Hvala, če vsebujejo iglavce ali cedro.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gre za 100 % bor. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia