Vprašanja, razprave o izdelkih Lampe tropical duo
18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
pia
Pozdravljeni, Ali je akvarijska luč Tropical Duo za panoramski akvarij Superfish namenjena zasajenemu akvariju? Ali pa je modra svetloba žarnice specifična za morski akvarij z grebenom? Hvala za vašo pomoč.
1 sporočila
jean-christophe
Pozdravljeni, ali obstaja tropski duo 24W v dvojni barvi bele? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je na voljo samo v beli in modri barvi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
frédéric
Hvala, #Zoomalia, razumel sem, da je svetilka specifična za določen model akvarija. Toda na moje vprašanje niste odgovorili: ali je možno kupiti samo okovje ločeno od akvarija? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za to svetilko ni ločeno prodane vtičnice. Kot je navedeno zgoraj, deluje samo s podstavkom, ki je pritrjen v pokrovu akvarija. Če je težava s povezavo, je treba zamenjati celoten pokrov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
frédéric
Pozdravljeni, rad bi namestil te žarnice v moj akvarij, ali prodajate posebna grla ločeno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te svetilke so primerne za akvarije Superfish iz serije Panorama. https://www.zoomalia.com/animalerie/aquarium-panorama-p-11928.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
youma
Pozdravljeni, ali je svetilka primerna za želvo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te svetilke za vašo želvo vam ne moremo priporočiti. Več za vašo želvo primernih izdelkov lahko najdete na spodnji povezavi: https://www.zoomalia.com/animalerie/univers-tortue-c-845-1.html
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
christophe
dober večer, ali je ta 11-vatna žarnica res model 2G7 in če je, ali je primerna za tropske ribe??? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta model z 11W je res model 2G7. Primeren je dejansko za tropske ribe. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
grégory
Pozdravljeni, ali ima 24-vatna žarnica tudi dolžino 19 cm? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, 24W meri 32 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
grégory
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste velikost te žarnice? Ali lahko zamenjam 11W žarnico mojega Aquatlantis Starter 55 s to?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Žarnica meri 19 cm. Lahko jo zamenjate, le preveriti morate, če se dolžina ujema.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jean-marc
Gre za 24. teden.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Te svetilke so dvobarvne, modre in bele:
Modra = 3000 kelvinov in Bela = 8000 kelvinov.
Primerne so za morsko vodo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Te svetilke so dvobarvne, modre in bele:
Modra = 3000 kelvinov in Bela = 8000 kelvinov.
Primerne so za morsko vodo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
jean-marc
Pozdravljeni,
Kakšna je barvna temperatura te svetilke? Je primerna za morski akvarij?
Lep pozdrav
Kakšna je barvna temperatura te svetilke? Je primerna za morski akvarij?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ali vas zanima 11-vatna ali 24-vatna različica?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ali vas zanima 11-vatna ali 24-vatna različica?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia