Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Transformator EasyLed Aquatlantis

100% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Monique
4 sporočila
monique fr
Pozdravljeni vsi, pravkar mi je crknil adapter Polnilec 24V 2.5A za Akvarij Aquatlantis Steza Easy LED... s čim ga lahko nadomestim, ni napajalnikov z izhodom 24V 2.5A... :( Lahko mi prosim svetujete? Ali naj vzamem 3A ali 2A? Hvala za vaše odgovore.
Laurent
2 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, ali lahko uporabim transformator 24V - 1,5A Ref. 106662 za napajanje 2 cevi Led X Change Daylight Sunrise - 360mm - 8.1W Ref.: 70358? Ali zadostuje tudi 1A Ref. 106665? Na papirju da, ampak rad bi bil prepričan (tudi glede povezljivosti). Ali je digitalni dimmer timer nujen ali bo ustrezal kateri koli timer? (tisti, ki ga imam trenutno za moj stari fluorescentni sistem). Hvala
Michel
470 sporočila
michel fr
2-krat, ko sem objavil stran, ki ga ima na zalogi, je zoomalia dvakrat izbrisala moj odgovor. Najbolje je, da navedete e-poštni naslov. Michel
Céline
86 sporočila
céline fr
Živjo Michel, hvala za redno udeležbo, ki izjemno bogati forum in obvešča stranke. Vendar pa vas opozarjamo na temeljno pravilo tega foruma, da niso dovoljene nobene informacije reklamne narave (povezave do spletnih strani, izdelkov, konkurentov ...), kar pojasnjuje odstranitev nekaterih objav. "Ta zasebni prostor je odprt za vse diskusije o domačih živalih, izkušnjah in znanju o različnih temah. To je prijazno mesto, kjer so kupci Zoomalijani vabljeni k izmenjavi informacij o temah po izbiri. Svoje komentarje lahko objavite pod svojim imenom ali anonimno. Vsebina je vidna vsem in jo lahko uredništvo izbriše brez opozorila, če je ocenjena kot reklamna (konkurenčne spletne trgovine z živalmi, zbiranje denarja Litchi, prošnje za darila), tendenciozna ali neprimerna (žalitve, obrekovanje, grožnje, obtožbe, rasizem, seksizem). Za vsa vprašanja v zvezi z dostavo naročila, zamudami pri dostavi, zvestobnimi točkami kontaktirajte Servis za stranke iz vašega uporabniškega računa s prijavo v vaš račun in izbiro ustreznega primera." Bodite pozorni na deljenje zaupnih elementov, kot so osebni e-poštni naslov, telefonska številka, priimek ali naslov, saj so te zasebne informacije tukaj vidne vsem. Lep pozdrav.
Patrice
1 sporočila
patrice fr
Pozdravljeni,
Iščem napajalnik za LED lučke za akvarij, ki ima izhodno napetost 24 V in tok 2 A.
Lep pozdrav,

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo