Vprašanja, razprave o izdelkih TONIVET Adult Maxi za velike pse
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sylviane
Pozdravljeni, moj pes ima 7 let (velika pasma): ali ne proizvajate te vrste briketov za starejše pse?
18 sporočila
dominique
Pozdravljeni, kakšna je dejanska velikost teh briketov? Prosim, odgovorite samo, če ste jih izmerili ;-) Res je, da na embalaži piše 22 mm, vendar so okrogle briketi za "srednje velike pasme" označene s 16 mm, v resnici pa so velike približno 13/14 mm in to kar precej spremeni stvar za briket. Ti so, če sem prav videl, pravokotni.. Hvala vnaprej.
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni, da, res trajajo 20 minut.
1 sporočila
muriel
Te brikete so kvadratne oblike in merijo 20 mm, priporočil jih je moj veterinar za mojega bernskega planšarskega psa, ki jih uživa od svojega 18. meseca starosti in mu zelo dobro služijo za prebavo, medtem ko je pri drugih priznanih znamkah imel drisko.
1 sporočila
patrick
od katere starosti lahko damo te brikete?
1 sporočila
aude
To je briket za odrasle pse. Imam nemškega ovčarja, zato je jih začel dobivati pri 15 mesecih, ko se je končala rast pri nemških ovčarjih. Vse je odvisno od pasme vašega psa.
1 sporočila
natalie
Svojemu psu sem te brikete začel dajati ko je bil star 18 mesecev. Obožuje jih. Je cané corso.