Vprašanja, razprave o izdelkih Pasje ležišče z samogrelnim vzglavnikom Zolia Cosywin
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
béatrice
Ko pravite "primerno za majhne pse", katere pasme so mišljene? Ali je primerno za shih-tzuja? Hvala
2 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ali bi ta pesjak bil primeren za majhno psičko pasme Jack Russell, ki tehta 5 kg? Ali bi potreboval nekaj večjega? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
muriel
Moja mala perzijska mačka obožuje sprehajanje po mojem balkonu ne glede na vreme. Na srečo je zavetje. Ali lahko to hišico za mačke namestimo v pol-zunanjem prostoru? Hvala
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, rekel bi ne, saj je v celoti izdelana iz tekstila. Zato je ne smejo doseči dež ali vlaga...
3 sporočila
helena
Dober dan, če jo želite postaviti na balkon, jo boste morali zaščititi pred dežjem, še posebej v vetrovnih dneh, bodisi s cerado ali mehurčasto folijo. Svojo bom namestila v škatlo iz stiropora, saj je Mimosa izvorno potepuška mačka. To bo omogočilo dobro izolacijo v dneh, ko je zelo mrzlo, saj je dno igluja zelo tanko; nujno je spodaj (in okoli) postaviti nekakšen izolator. Lep pozdrav
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni,Seveda, potrebno jo je zaščititi in umestiti v večjo hiško, ki ni občutljiva na dež, pod preprogo pa lahko položite grelno blazino (snugglesafe), kar bo mački omogočilo, da bo imela toploto vse do jutra...
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, ne verjamem, da bi jo lahko postavili zunaj, ker je ta pasja uta v celoti iz tekstila, in četudi je na zavetju, bosta težava veter in stalna deževnica na tleh. Zato vam tega ne priporočam.
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, ali obstaja prevleka za blazino za nišo Zolia Cosywin ločeno? Ker jo je moj pes poškodoval, jo je zvlekel v travo in jih ne morem odstraniti (namakala sem jo ročno), so se vpletle, razen če imate kakšen trik, kako jih odstraniti? Hvala, lep pozdrav
3 sporočila
helena
Pozdravljeni, med kratkim iskanjem po internetu sem videl več znamk avtomatskih grelnih blazin za mačke, ki stanejo med 10 in 15 evrov. Obstajajo velikosti, ki ustrezajo vaši hiški za mačke.
1 sporočila
guy
Kdaj bo na voljo pasja uta Zolia Cosywin.
1 sporočila
valérie
Ali lahko operemo pasjo uto Zola cosywin
1 sporočila
osman
Da, pri 30 v stroju