Vprašanja, razprave o izdelkih Nahrbtnik Timon
22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jean
Ali je ta torba odobrena za prevoz v kabini letala?
11 sporočila
solene
Pozdravljeni, zanima me, ali je torba prevelika za mačko, ki tehta 4 kg. Najlepša hvala za vaš odgovor vnaprej.
1 sporočila
axelle
Pozdravljeni, Imam to torbo za svojo mačko, ki tehta 5 kg, in je popolna, nekoliko majhna za zelo dolge poti, vendar zelo praktična za obisk pri veterinarju.
5 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, da, verjetno bo morda malo prevelik. Sama sem ga kupila za mojo malo psičko, ki tehta 8,05 kg in je zelo primeren zanjo. Majhna mucka bi se morda počutila nekoliko izgubljeno v njem. Pravi se, da ne sme biti prevelik. Menim, da bi bila morda torba malo manjša bolj primerna. Toda, sem samo uporabnica, nisem strokovnjakinja ☺️
1 sporočila
isabelle
Pozdravljen/a Moj maček tehta 5 kg ... in to je super Ne, ni prevelik Je prijeten za mačka in lastnika
1 sporočila
claudine
Pozdravljeni, imam westija težkega 8 kilogramov, ki so mu operirali zadnjo taco pred enim mesecem. Naj vzamem Shiva torbo ali Timon torbo? Imam raje Shiva torbo, ker ni tako visoka in bo moj pes zato imel večji pregled nad okolico, vendar prosim za vaše mnenje, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če vaš pes tehta 8 kg, bo zagotovo bolj udobno v torbi Timon. Vendar pa oba modela ustrezata glede največje dovoljene teže. Svetujemo vam, da izmerite svojega psa, da boste lahko najbolje ocenili, katera od teh dveh torb je primerna. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, ali lahko leži vodoravno na tleh in ali ga lahko držimo vodoravno ali je namenjen samo za ležanje na hrbtu. Ker bi za letalo ali vlak rad lahko postavil vodoravno ...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta nahrbtnik je bolj primeren za vertikalno uporabo. Seveda ga lahko položite tudi horizontalno, vendar bodo naramnice in trebušni pas lahko v napoto. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie-christine
živjo, ali bi ta torba ustrezala mladičku, ki tehta 8 kg? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, ta torba je primerna, saj se lahko uporablja za živali do 12 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Da, ta torba je primerna, saj se lahko uporablja za živali do 12 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, ali ga je mogoče nositi na sprednjem delu (trebuhu)? Se zgornji del zapre, tako da je zaščiten pred dežjem? Če ne, kaj mi priporočate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta nahrbtnik ni namenjen nošenju spredaj, oblečete ga na hrbet. Odprtina na vrhu se zapre in bo vašo žival ohranjala suho.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christine
Ali so trakovi te torbe dovolj nastavljivi ne glede na postavo osebe, ki jo nosi? Je ventralni položaj prav tako praktičen kot dorzalni položaj? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trakovi so nastavljivi za osebo standardne odrasle velikosti. Hrbtenični položaj omogoča večjo svobodo gibanja, ko nosite naprej, je za žival varnejše, zato je to bolje za žival, ki je na primer malo pod stresom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
frédéric
Ali je ta torba primerna za ameriškega cocker španjela velikosti 39 cm v vihru in teže 14 kg? Hvala za vaš odgovor. Frédéric
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, ta torba sprejme največjo težo 12 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
monique
bi ta torba bila primerna za lhassa apso?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta torba bi bila primerna za vašo žival do 12 kg. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
clara
Pozdravljeni, zanima me, če je ta torba primerna za bichona maltežana? Če ni, prosim, usmerite me k drugemu izdelku :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta torba bi morala ustrezati. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
yves
Pozdravljeni, menite, da bi ta torba bila primerna za prevažanje mojega šetlanda s težo 8,5 kg (41 cm v višini grebena) za kolesarjenje? Če ne, katero mi priporočate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta torba bi morala ustrezati. Kljub temu, če želite izdelek, ki vas bo med kolesarskimi izleti manj utrudil, priporočamo to prikolico: https://www.zoomalia.com/animalerie/roulotte-de-velo-taille-s-p-10567.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta torba bi morala ustrezati. Kljub temu, če želite izdelek, ki vas bo med kolesarskimi izleti manj utrudil, priporočamo to prikolico: https://www.zoomalia.com/animalerie/roulotte-de-velo-taille-s-p-10567.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia