Točke zvestobe aplikacije
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
chloé
Pozdravljeni, pravkar sem prenesel aplikacijo Zoomalia, vendar ugotavljam, da mi 1000 točk zvestobe ni bilo pripisanih na moj račun.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Chloé,
Obžalujem, da vaše točke niso bile pripisane na vaš račun.
Ne oklevajte in se obrnite na našo stranko storitev, ki vam lahko pomaga preko obrazca "Moj račun", "Stranka storitev".
Želim vam lep dan.
Coralie iz Zoomalia
Obžalujem, da vaše točke niso bile pripisane na vaš račun.
Ne oklevajte in se obrnite na našo stranko storitev, ki vam lahko pomaga preko obrazca "Moj račun", "Stranka storitev".
Želim vam lep dan.
Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
priscillia
Ko želimo kontaktirati podporo zaradi tega problema, ki ga imam tudi jaz, to ni mogoče, kategorija Zvestoba in Priporočila preusmeri na strani, ki so neuporabne za problem. Zato sem podpori poslal e-pošto s klikom na "zahtevaj nasvet o artiklu". Upam, da bo podpora kljub temu upoštevala mojo zahtevo. Bilo bi dobro, da se informacija posreduje naprej, da se izboljša spletno mesto, hvala.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Priscillia,
V naših obrazcih smo vzpostavili več kategorij, vendar se ne moremo prilagoditi različnim obstoječim zahtevam. Naše kategorije so zato bolj splošne.
Brez skrbi, naše ekipe vam bodo odgovorile v roku 24 ur.
Lep dan vam želim,
Coralie iz Zoomalia
V naših obrazcih smo vzpostavili več kategorij, vendar se ne moremo prilagoditi različnim obstoječim zahtevam. Naše kategorije so zato bolj splošne.
Brez skrbi, naše ekipe vam bodo odgovorile v roku 24 ur.
Lep dan vam želim,
Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, isti problem
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi vam kar najbolje pomagali, vas vabim, da se obrnete na našo službo za stranke prek obrazca, ki je na voljo na vašem računu: - Moj račun - Oglej si vsa moja naročila - Storitev za stranke Naši svetovalci vam bodo ob prejemu vaše zahteve podali odgovor in rešitev. Lep dan, Coralie iz Zoomalia