Točke zvestobe aplikacije

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Chloé
1 sporočila
chloé fr
Pozdravljeni, pravkar sem prenesel aplikacijo Zoomalia, vendar ugotavljam, da mi 1000 točk zvestobe ni bilo pripisanih na moj račun.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Chloé,

Obžalujem, da vaše točke niso bile pripisane na vaš račun.

Ne oklevajte in se obrnite na našo stranko storitev, ki vam lahko pomaga preko obrazca "Moj račun", "Stranka storitev".

Želim vam lep dan.

Coralie iz Zoomalia
Priscillia
1 sporočila
priscillia fr
Ko želimo kontaktirati podporo zaradi tega problema, ki ga imam tudi jaz, to ni mogoče, kategorija Zvestoba in Priporočila preusmeri na strani, ki so neuporabne za problem. Zato sem podpori poslal e-pošto s klikom na "zahtevaj nasvet o artiklu". Upam, da bo podpora kljub temu upoštevala mojo zahtevo. Bilo bi dobro, da se informacija posreduje naprej, da se izboljša spletno mesto, hvala.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Priscillia,

V naših obrazcih smo vzpostavili več kategorij, vendar se ne moremo prilagoditi različnim obstoječim zahtevam. Naše kategorije so zato bolj splošne.

Brez skrbi, naše ekipe vam bodo odgovorile v roku 24 ur.

Lep dan vam želim,

Coralie iz Zoomalia
Guillaume
1 sporočila
guillaume fr
Pozdravljeni, isti problem
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da bi vam kar najbolje pomagali, vas vabim, da se obrnete na našo službo za stranke prek obrazca, ki je na voljo na vašem računu: - Moj račun - Oglej si vsa moja naročila - Storitev za stranke Naši svetovalci vam bodo ob prejemu vaše zahteve podali odgovor in rešitev. Lep dan, Coralie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo