Vprašanja, razprave o izdelkih Pritisni filter Top Clear Superfish z UV za ribnik
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
robert
Pozdravljeni, imam podtlakni filter Top Clear Superfish z UV za ribnik 5000 litrov, in rad bi vedel, na kateri od štirih pozicij moram nastaviti modro glavo, ki je obrnjena proti vhodu vode iz črpalke, hvala vsem.
1 sporočila
maurizio
Pozdravljeni, namestil sem cev 25mm in eno 19mm na tutke in voda uhaja izven cevi. Tutke sem prerezal na dimenzijo cevi, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dodate lahko objemke za zagotavljanje tesnosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gersende
Pozdravljeni, imam zunanji ribnik s 300 litri vode in rad bi vedel, če lahko uporabim ta filter? Hvala in lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko izberete ta filter za vaš ribnik, primeren bo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
antony
Pozdravljeni, rad bi vedel, če lahko uporabim črpalko za ribnik za akvarij. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, tega vam ne priporočamo. Črpalka bi lahko bila premočna za vaš akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
bernard
Ali je ta filter primeren za ribnik s 500 litri in slapom? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, filter je primeren za ribnik s 500 L in do 15.000 L. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
brigitte
Ali je filter za ribnik Top Clear UV združljiv z ribnikom, ki vsebuje ribe?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Res lahko postavite ta filter v bazen, ki vsebuje ribe.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Res lahko postavite ta filter v bazen, ki vsebuje ribe.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
gilles
Pozdravljeni, vklopil sem filter, ampak indikator za UV svetilko se ne prižge! Zakaj je tako? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Prosimo, da za ta problem kontaktirate tehnično podporo preko vašega računa Zoomalia. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, rad bi izvedel premer vhodne in izhodne vode tega izdelka? Zanima me tudi, ali so priloženi adapterji in cevi za priključitev? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Premeri vhodov in izhodov so: - top clear 5000: 14/20/25 mm; - top clear 10000: 25/32/40 mm; - top clear 15000: 25/32/40 mm; Priloženi so adapterji, vendar brez cevi. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
michel
POZDRAVLJENI, GLEDE TEGA FILTRA, ALI JE ČRPALKA ŽE VGRAJENA VANJ??? ALI JE POTREBNO DODATNO ČRPALKO ZA POŠILJANJE VODE V TA FILTER?LEP POZDRAV
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Črpalka ni vključena v ta izdelek. Priporočamo vam, da raje izberete komplet Top Clear, ki vsebuje črpalko. Tukaj je povezava: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-top-clear-filtre-uv-pompe-p-17337.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Črpalka ni vključena v ta izdelek. Priporočamo vam, da raje izberete komplet Top Clear, ki vsebuje črpalko. Tukaj je povezava: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-top-clear-filtre-uv-pompe-p-17337.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia