Vprašanja, razprave o izdelkih Tyrol Prenosna kletka za glodalce - Več velikosti

50% stranke

priporočam ta izdelek

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Annick
2 sporočila
annick fr
Pozdravljeni, sem Nanou in imam enoletno činčilo po imenu China. Pogosto potujem, zato se, ko gremo z avtom, vse zdi v redu, ampak tokrat grem z dvema kombijema in z več ljudmi, tako da bo v prtljažniku tudi njena škatla in vse ostalo. Ker pa bo prostora malo, sem razmišljala, da jo bom imela na kolenih. Zanima me, ali je velikost 27 cm dovolj velika za potovanje z njo nocoj. Pogosto jo vzamem v naročje, ampak me skrbi čas, ko bo v njej. Mimogrede, omenila bi še, da je prava marmota. Hvala vam, Nanou.
Nadège
1 sporočila
nadège fr
Pozdravljeni,Koliko časa bo trajalo vaše potovanje?Če načrtujete, da jo boste imeli pri sebi, potem bo takšna kletka zadostovala. Majhna in dovolj ozka škatla omogoča, da se činčila počuti varno. Če vaš činči tudi spi, bi morala biti za potovanje popolna.Vendar bodite pozorni: činčile so med vožnjo v avtomobilu pod stresom. Pazite, da temperatura v vašem avtu ne preseže 25 stopinj, da preprečite vročinski udar. Prav tako ne dajajte vode / stekleničke, da se činči ne polije. Če je mrzlo, dajte na dno škatle majhno krpo ali ruto (če vaš činči ne grize), da bo udobneje.Kar se tiče mene, s to prenosno kletko nisem nikoli imel težav, ravno nasprotno, odlična je (moja potovanja z njimi ne trajajo več kot 1 uro). Za večjo varnost zalepite škatlo (pri tem seveda pustite zrak!!), da se ne odpre.Če imate še kakšno vprašanje, vam z veseljem pomagam :)
Annick
2 sporočila
annick fr
Dober večer, hvala 14 h Poljska lol kitajska potuje veliko popoldne sologne itd popotnica kot sem jaz na meni zato je v redu naročam hvala za vaš odgovor da vedno pazim na temperaturo in za vodo se pogosto ustavim hvala in lep večer nanou

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo