Vprašanja, razprave o izdelkih Tiha lesena in plutena vrtavka BOGIE WHEEL

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Morgane
1 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni, ali mi lahko navedete celotne dimenzije kolesa z najmanjšim premerom? Zaradi podstavka in debeline dirkalne steze ne vem, če bo po višini ustrezalo za mesto, kjer bi ga rad postavil.Hvala!
William
1 sporočila
william fr
Pozdravljeni, ali poznate dimenzije treh velikosti te kolesa? Niso navedene... Najlepša hvala!
APOLLINE
2 sporočila
apolline fr
Pozdravljeni, strankina fotografija prikazuje drugačen dizajn kolesa kot vaš katalog. Zanima me model s premerom 29 cm. Rad bi vedel, ali na tekalni površini obstajajo prečke, saj iščem model brez prečk. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne glede na velikost so v kolesu letvice, da žival ne more zdrsniti, ko teče.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
fabrice
6 sporočila
fabrice fr
živjo, ali bi to vrsta kolesa ustrezala za činčilo in kakšna velikost?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izbrati je treba največjo velikost, referenco 47429. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo