Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Tetra TetraMin kosmiči za tropske ribe od 100ml do 10L

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Bernard
1 sporočila
bernard fr
Pozdravljeni, ali obstaja rok uporabnosti za 10-litrsko vedro TetraMin kosmičev za tropske ribe? Če da, kateri je trenutno? Hvala.
Georges
1 sporočila
georges fr
ne, ni datuma izteka
Martine
6 sporočila
martine fr
Da, datum na vedru, kupljenem pred kratkim, je 24.8, in kosmiči so v zaprti vrečki znotraj vedra. Ko zaprete pokrov vedra, je potrebno odstraniti zrak, da se ohranijo arome. To je zelo praktično za 10 litrov, ko imate veliko rib. Vedro bi mi moralo zadostovati za 3 mesece.
cedric
1 sporočila
cedric fr
Pozdravljeni, ali mi lahko potrdite, da ta formula pomeni "formula za zdravo in čisto vodo"? Hvala vnaprej, Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Gre res za formulo zdrave in čiste vode.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
NICOLE
1 sporočila
nicole fr
Pozdravljeni, pravkar sem odkrila vašo spletno stran in me zelo zanima, tako zaradi raznolikosti ponujenih izdelkov kot zaradi njihove cene. Vendar če je to mogoče, bi rada vedela, koliko gramov ustreza 100 ml tega izdelka, saj sem do zdaj vedno delovala "v gramih". Hvala vnaprejGospa SPINELLI
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Dober večer, steklenička 100ml TetraMin je enaka 20g. Hvala za obisk spletne strani!Lep pozdravEkipa zoomalia
Aude
2 sporočila
aude fr
dober večer, ali ta hrana ustreza za gupije
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta hrana je lahko primerna za gupije, vendar je idealna izbira ta model https://www.zoomalia.com/animalerie/novoguppy-nourriture-specifique-pour-les-guppys-p-6208.html, ki je resnično prilagojen ustom teh viviparnih rib.Lep pozdrav,Animastore

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo