Vprašanja, razprave o izdelkih Tetra Grelec HT 25 do 300w
27 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
mateo
Pozdravljeni, zanima me, ali ta grelnik omogoča ohranjanje toplote v različnih letnih časih? Če želim imeti celo leto 19°C, ali akvarijski grelec deluje tudi, ko je poletje in ali izdelek ohranja akvarij na 19°C?
1 sporočila
cédric
Pozdravljeni, da, res obstaja termostat, ki ohranja temperaturo po vaši izbiri skozi celo leto.
2 sporočila
stephane
Pozdravljeni, nameravam naročiti na vaši spletni strani črn akvarij Fluval Flex z 57L. Ko berem opis tega izdelka, mi je videti, da manjka samo grelec, ki ga je treba dodati (seveda poleg peska in dekoracij), da bo akvarij pripravljen za uporabo. Lahko najprej to potrdite?Potem pa mi lahko poveste, kateri model izbrati med različnimi močmi, ki so na voljo za "Tetra Grelec HT od 25 do 300w"? (https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-chauffage-ht-de-25-a-300w-p-4635.html)Hvala vnaprej za vaš odgovor.
1 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, res je, manjka samo grelec za ta super akvarij, dodal sem tudi termometer, da ne bi prišlo do kakšnih presenečenj. Glede ogrevanja in prostornine tega akvarija bi rekel, da je potrebna moč od 75W
3 sporočila
jean baptiste
Pozdravljeni, za vsak liter morate računati z 1w, na primer za 50l bo 50w povsem zadostovalo.
2 sporočila
stephane
POZDRAVLJENI IN HVALA ZA VAŠE ODGOVORE
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, ali lahko ta model postavimo vodoravno? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta grelnik je popolnoma potopljiv, lahko ga postavite navpično ali vodoravno. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
charly
Pozdravljeni, naročil sem ta grelec (model 300W) za svoj akvarij z 250L dne 22.08.2016. Ker se je pokvaril, sem 01.02.2017 naročil in namestil novega. Kljub vsemu trudu, ki sem ga vložil (tedensko čiščenje ...), je ta že odpovedal. Glede na to, da je drugi v manj kot enem letu, me zanima, ali obstaja kakšna garancija ali poprodajna podpora za ta izdelek?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta vrsta izdelka ima enoletno garancijo. V primeru poprodajnih storitev vas vabimo, da se neposredno obrnete na našo službo za stranke prek sledenja vaše naročilo. Naša ekipa bo storila vse, kar je v njeni moči, da vam hitro odgovori in če bo potrebno, stopi v stik s proizvajalcem izdelka. Prav tako lahko pokličete našo službo za stranke na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kevin
Pozdravljeni, za akvarij s 240l, katerega mi priporočate, prosim? Opazil sem tudi, da v vprašanjih pravite, da lahko damo v vodo le stekleni del, medtem ko je v opisu navedeno, da je popolnoma potopljiv. Ali ga res lahko v celoti damo v vodo? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vaš akvarij morate vzeti HT200. Potrjujemo, da je ta izdelek lahko popolnoma potopljen. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
rémi
Pozdravljeni, kaj mi priporočate za nanokocko 50l? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam spodnji grelnik: 17011 Tetra grelnik HT 50 (50W) Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, pred kratkim sem kupila grelec za akvarij EcoTherm/VisiTherm od 25 do 300 W in črpalko eheim 2213. Ali lahko grelec namestim v črpalko in če da, na katero mesto? Lep pozdrav, Justine
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko posredujete več podrobnosti o vaši zahtevi? S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
6 sporočila
elodie
ali je dolžina grelca 37 centimetrov? tudi tistega z močjo 50 W?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, 50W meri 25 cm v dolžino. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
alexandra
dober večer imam akvarij z 450 litri vode, koliko vatov moram uporabiti za ogrevanje? lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko vam priporočamo model z močjo 200W. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
claude
Zdravo, imate enako grelnik v manjši velikosti? Moj akvarij meri 18 cm, vendar bi moji harlekin ribe potrebovale nekaj stopinj več. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko vam ponudimo to mini grelno napravo, vendar morda ne bo dovolj močna. https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-nanolife-5w-p-15144.html S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
80 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, imam 20 litrski rezervoar, ki ga je treba segrevati med 20 in 25 stopinjami. Kateri model bi bil primeren? Hvala, Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam to grelno napravo: 5408 Visokokakovostni grelec za akvarij JÄGER od 20 do 25 litrov-25W https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-aquarium-haut-de-gamme-jager-de-25-a-300w-p-1743.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, kakšna je dolžina električnega kabla teh slušalk? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Električni kabel meri 1m60.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michel
Dober večer, ne razumem dimenzij, ki jih ponujate za ta izdelek, in želim izvedeti premer cevi za 150 ali 200W (pomembno za mesto, kjer bi ga želel namestiti). Vnaprej hvala in iskrene pozdrave.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Premer približno 4,5 cm je enak na obeh modelih.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia