Vprašanja, razprave o izdelkih
51 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
mayia
Pozdravljeni, včeraj sem očistila akvarij in ko sem ga ponovno priključila, črpalka ni delovala (čeprav luč deluje)...ali jo lahko zamenjam? Hvala za vaš odgovor, Mayia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost za ta tip izdelka ni nadomestnih delov. Če je še v garanciji, lahko kontaktirate naš servis preko spremljanja vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandrine
Je lahko ta akvarij ogrevan?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko se odločite za naslednje ogrevanje: https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-10w-marina-p-22302.html Vendar pozorno spremljajte temperaturo redno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
myriam
iščem Tetra Plastične jezičke za Cascade Globe. Kje jih lahko dobim? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je na voljo na zahtevo pod referenco 79654. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
adeline
zdravo, razbil sem stekleni kozarec, ali je mogoče naročiti samo ta del ali moram kupiti celoten komplet? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost kozarec ni na voljo kot rezervni del, treba je zamenjati celoten sistem. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
valerie
Dober večer, kupil sem ta akvarij, ki sem ga postavil v svojo dnevno sobo, vendar zaradi hrupa vode iz slapu ne slišim televizije. Ali lahko zvečer izklopim črpalko za čas filma in jo ponovno priklopim, ko grem spat?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Če je potrebno, lahko črpalko začasno ustavite.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Če je potrebno, lahko črpalko začasno ustavite.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marilyne
Pozdravljeni, luč mojega akvarijskega slapa je pregorela, je mogoče zamenjati žarnice, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetilka se ne prodaja posamezno. Če je vaš akvarij še vedno v garanciji, je potrebno, da se obrnete na naš servis po prodaji, da se uredi potrebno pri dobavitelju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
ayane
Pozdravljeni! Razmišljam o nakupu "Tetra Cascade Globe 6.8L" za mojega bojčka, vendar me skrbi, da zaradi oblike krogle mini grelnik za akvarij s priseski in plastične rastline s priseski morda ne bodo dobro držale... Ali mislite, da bo to držalo? In rad bi vedel maksimalno dolžino grelnika, ki ga lahko namestimo v "Tetra Cascade Globe 6.8L". Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priseske se bodo brez težav pritrdile na to vrsto akvarija. Za ogrevanje vam priporočamo modele, ki so posebej zasnovani za nano-akvarije manjše od 10L. https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-10w-marina-p-22302.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marine
Pozdravljeni. Včeraj sem prejel svoj akvarij in ga napolnil z vodo, vse je delovalo brezhibno. Ob 19. uri včeraj zvečer nič več ni delovalo. Lahko prosim pojasnite, katere korake moram zdaj opraviti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi vam lahko odgovorili v najkrajšem možnem času, vam svetujemo, da se obrnete na našo službo za pomoč strankam preko sledenja vašega naročila ali pa nam pošljete e-pošto na naslov [email protected]. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
justin
Pozdravljeni, katero dekoracijo priporočate za borca in kakšno ogrevanje? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Umetna rastlina in dekoracija bosta ustrezala. Kar se tiče ogrevanja, če se vaš akvarij nahaja v običajno ogrevanem prostoru (minimum 20°C), dodatno ogrevanje ni potrebno. V nasprotnem primeru lahko dodate grelec za majhen akvarij glede na njegovo prostornino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
justin
Pozdravljeni,
Podarili so mi ta akvarij z boječo ribico. Ne vem točno, kakšno dekoracijo naj izberem: ali lahko dodam rastlino? Ali poleg tega potrebujem grelec za vodo in kje lahko najdem hrano za daljšo odsotnost?
Hvala
Podarili so mi ta akvarij z boječo ribico. Ne vem točno, kakšno dekoracijo naj izberem: ali lahko dodam rastlino? Ali poleg tega potrebujem grelec za vodo in kje lahko najdem hrano za daljšo odsotnost?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, najenostavnejša rešitev je izbira umetne rastline, ki ne bo potrebovala posebnih pogojev. https://www.zoomalia.com/animalerie/plantes-artificielles-aquarium-c-172-1.html Za hrano, ki jo boste razdelili, ko boste odsotni več dni, priporočamo uporabo hranilnih blokov. Ti vsebujejo vsa esencialna hranila in omogočajo vaši ribi, da se hrani 7 dni z enim samim blokom. https://www.zoomalia.com/animalerie/blocs-alimentaires-marina-betta-pour-les-vacances-12-g-p-30083.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lea
Dober dan, želel sem vedeti, ali lahko ponoči ugasnemo luči? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Kot je navedeno v značilnostih izdelka, je opremljen z gumbom OFF za prižiganje ali ugašanje razsvetljave.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kot je navedeno v značilnostih izdelka, je opremljen z gumbom OFF za prižiganje ali ugašanje razsvetljave.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
amanda
Pozdravljeni, ravnokar sem dobil to akvarij, vendar imam dvom glede kabla črpalke, namreč, ko bom natočil vodo, bo v notranjosti akvarija in ne glede na to, kako poskusim, ga je nemogoče postaviti zunaj. Je to normalno? Če ne, mi lahko prosim pomagate? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo vam, da lahko postavite vrvico na zunanjo stran, fotografije strank, zlasti Cathy, vam bodo lahko pokazale, kako to storiti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, ravnokar sem kupil ta akvarij in po treh dneh postane voda motna. Ali mi lahko poveste, kaj je problem? Notri je samo ena zlata ribica. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pojav motne vode je neizogiben ob zagonu vašega akvarija. To se zgodi, ker voda v akvariju še ni uravnotežena, prav tako pa je voda močno premešana zaradi namestitve vaše podlage, rastlin in nameščanja dekorativnih elementov. Vsi ti dejavniki povzročajo zameglitev vode, ki bi se morala umiriti v 24 urah po zagonu filtra.Če se to ne zgodi, je možnih več razlogov za motno vodo: prekomerno hranjenje, razkroj rastlin. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
loïc
Pozdravljeni, kupil sem ta izdelek, vse je popolno :) vendar bi rad filter brez aktivnega oglja, kateri so združljivi? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost vam ne moremo svetovati kompatibilnega filtra brez aktivnega oglja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni,Z nakupom tega akvarija smo postali lastniki. Lahko mi prosim poveste, kateri postopki so potrebni preden lahko vanj damo zlato ribico (dodatno opremo, ki jo je treba kupiti, kako pripraviti vodo, koliko časa čakati itd.)? Smo začetniki in ne bi želeli povzročiti trpljenja ribici, če bi jo namestili v neprimernih pogojih. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pomembno je, da napolnite vaš akvarij z vodo in pustite, da voda kroži tri tedne, preden dodate vašo ribo. Lahko dodate tudi pripravek za kondicioniranje vode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, ali lahko damo 2 zlati ribici v ta akvarij? Hvala, Stéphanie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta akvarij bo premajhen za 2 zlati ribici. Svetujemo vam, da raje dodate bojevnika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
samuel
Živjo, ne vem, kateri filter naj izberem za ta akvarij.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta akvarij je že opremljen s filtrom.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurence
Želel sem vedeti, ali lahko ponoči ustavimo filtracijo brez povzročanja škode ribam... Katera vrsta rib je najbolj primerna za to vrsto akvarija, prosim? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam, da prenehate s filtracijo. Lahko dodate borce. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
audrey
Dober večer, prebral sem, da zlati ribici potrebuje 35 litrov. Ta akvarij vsebuje le 6,8... Kje je napaka?... 2. vprašanje: če želim še eno ribo, kateri akvarij mi priporočate, ki bi bil prav tako estetski? Hvala v naprej!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost nimamo akvarija, ki bi se ujemal s tem številom litrov.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Na žalost nimamo akvarija, ki bi se ujemal s tem številom litrov.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, svetovali so mi, da ogrejem vodo za svojega beto ribico, da bo bolj gibljiv v akvariju Cascade globe, ali je to res in kateri grelec mi svetujete na vaši spletni strani? Poleg tega, ali so slapovi in tokovi, ki jih povzroča, res primerni za beto ribico, ki ima raje mirujoče vode? Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam lahko nano grelec, kot je ta: https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-nano-aquarium-newattino-plus-10w-p-1751.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Svetujemo vam lahko nano grelec, kot je ta: https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-nano-aquarium-newattino-plus-10w-p-1751.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
michel
Pozdravljeni, vodo sem obdelal s stekleničko Tetra, da spremenim vodo iz pipe in sem akvarij pustil prazen že več dni! Na žalost se je pojavila tanka bela prevleka, ki je zelo opazna, ko je svetloba prižgana! Nevidna je, ko je svetloba ugasnjena. Kaj lahko storim, da to odpravim, preden kupim zlato ribico? Hvala vnaprej za vaš odgovor!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta bela prevleka je lahko povezana z različnimi dejavniki: Najprej je potrebno počakati približno 48 ur, da izdelek učinkuje, običajno bi morala bela prevleka izginiti. Prevelik odmerek lahko prav tako povzroči to prevleko, v tem primeru vam svetujem, da zamenjate vodo v akvariju in se strogo držite predpisanega odmerjanja.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Ta bela prevleka je lahko povezana z različnimi dejavniki: Najprej je potrebno počakati približno 48 ur, da izdelek učinkuje, običajno bi morala bela prevleka izginiti. Prevelik odmerek lahko prav tako povzroči to prevleko, v tem primeru vam svetujem, da zamenjate vodo v akvariju in se strogo držite predpisanega odmerjanja.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
michel
Pozdravljeni, ali je potrebno počakati več dni po obdelavi vode in zagonu akvarija, preden vanj namestimo zlato ribico? Hvala vnaprej za odgovor!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Res je, da morate počakati nekaj dni, da se parametri vode stabilizirajo in lahko sprejmejo vašo ribo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Res je, da morate počakati nekaj dni, da se parametri vode stabilizirajo in lahko sprejmejo vašo ribo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni,
Imam ta akvarij, ki je super! Oditi moramo na počitnice: Lahko namestimo avtomatski dozirnik za hrano? Hvala
Imam ta akvarij, ki je super! Oditi moramo na počitnice: Lahko namestimo avtomatski dozirnik za hrano? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
svetujemo vam, da si ogledate bloke za počitnice: https://www.zoomalia.com/animalerie/bloc-vacances-pour-poisson-c-279-1.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
svetujemo vam, da si ogledate bloke za počitnice: https://www.zoomalia.com/animalerie/bloc-vacances-pour-poisson-c-279-1.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
7 sporočila
samantha
Pozdravljeni, trenutno imam 5 samcev gupija v preprostem okroglem akvariju. Bi bilo bolje, da jih premestim v filtriran akvarij, kot je Tetra Cascade Globe? Če da, ali bi bil ta akvarij primeren za 5 gupijev?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da za vaše gupije izberete večji akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Svetujemo vam, da za vaše gupije izberete večji akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
florian
Pozdravljeni, ali je ta akvarij primeren za 2 zlati ribici? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo samo eno ribo v tej krogli.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
loic
koliko borilcev lahko postavimo vanj
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V tem majhnem prostoru vam svetujemo le enega bojevnika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V tem majhnem prostoru vam svetujemo le enega bojevnika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia