Vprašanja, razprave o izdelkih
37 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
agnes
dober večer, zanima me 60L akvarij za gupije in neone, ali moram kupiti še kaj drugega (črpalko, zračnik)? Še zadnje vprašanje, ali moram kupiti pesek in dekoracije? hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba bo zagotoviti samo dekorativne dodatke in pesek ali gramoz. Črpalka in zračnik nista nujna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, zanimal bi me ta akvarij s 60l. Ali je primeren za netropske ribe? (črne vdove, čistilci...) Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta akvarij bo premajhen za črne vdove. Primerno je za večino manjših rib, kot so gupiji, betta in podobno... Uporabite ga lahko tudi za aquascaping ali za kozice. Ne glede na to, katero možnost izberete, je pomembno zagotoviti, da je prostor zadosten za izbrane vrste in da ni prenaselitve, kar v nano-akvariju ni vedno očitno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
bernard
Dober večer, ali je možno dobiti KOT NADOMESTNE DELE za akvarij TETRA AquaArt EXPLORER 30 Litrov SISTEM RAZSVETLJAVE???
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta svetilka je na voljo po naročilu: https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-eclairage-led-light-wave-p-34309.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
severine
ŽIVIJO, lahko potrdite, da ima 30-litrski zabojnik res pokrov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Akvarija 30L in 60L vsebujeta vsak svoj prozoren pokrov iz plastike.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Akvarija 30L in 60L vsebujeta vsak svoj prozoren pokrov iz plastike.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, videl sem, da ta referenca obstaja v beli barvi, vendar pri naročilu ni navedeno. Črna namreč ni najboljša in je preveč klasična, ali mi lahko potrdite, da je bela barva prav tako na voljo? Kar se tiče cene, je bil aquaart explorer 60 L z izbiro barve (bela ali črna) na voljo na amazonu v flash prodaji za 79 evrov. Menite, da boste kmalu naredili promocijo na tem izdelku? Lep pozdrav, Seb.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno je na voljo samo črni model. Ker so bliskovne razprodaje občasne, vam svetujemo, da redno obiskujete to stran, da jih ne zamudite. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
1 sporočila
francine
Pozdravljeni. Razumel sem, da 30L nima ogrevanja. Ali pa ima prostor za dodajanje ogrevalne naprave (kot jo ima 60L)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, model 30L nima predelka za ogrevanje. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
djamila
Naročil sem akvarij s 30 litri za tropske ribe, prebral sem opis, vendar nisem dobro razumel, pravijo, da je vključeno ogrevanje, vendar dvomim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V modelu 30L ni ogrevanja, le v modelu 60L.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V modelu 30L ni ogrevanja, le v modelu 60L.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, ali lahko v 30 litrski akvarij dodam grelec, da bi lahko imel druge ribe kot so zlate ribice? Če da, koliko rib lahko dam notri, če vzamem gupije, neone, platije itd.?? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, lahko dodate majhen grelec, kot je ta vrsta izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-nano-aquarium-newattino-plus-10w-p-1751.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-de-reglage-de-securite-nano-25-watts-p-15402.htmlPriporočamo, da se za izbiro svojih rib obrnete na svojo trgovino z živalmi. Dejansko nekatere vrste rib niso združljive med seboj. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
elise
Pozdravljeni,
zanimalo bi me, ali je ta akvarij dovolj opremljen za 5 saulosijev velikosti 5 do 6 cm?
Lep pozdrav
zanimalo bi me, ali je ta akvarij dovolj opremljen za 5 saulosijev velikosti 5 do 6 cm?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vaše ribe je priporočena minimalna količina vode 80L za 3 osebke. Ta akvarij se zdi premajhen za vaše ribe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, je to primeren akvarij za bojno ribo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta akvarij je primeren za sprejem borca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emma
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu akvarija AquaArt Explorer 60L znamke Tetra za vzgojo 2 mladih zlatih ribic. Ali mi lahko poveste, ali moram predvideti nakup dodatne opreme (kot je črpalka, prezračevalnik...)? Malo se težko znajdem, saj bi to bil moj prvi pravi akvarij.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta akvarij je naprodaj z opremo:
- varčno LED osvetlitev 5W
- filter EasyCristal
Ni potrebno, da vanj namestite razpršilec.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
- varčno LED osvetlitev 5W
- filter EasyCristal
Ni potrebno, da vanj namestite razpršilec.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
charles
živjo, ali lahko v ta akvarij dam ribe NEONE in koliko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V 60-litrski akvarij lahko namestite neone, saj ima ogrevanje. Lahko jih dodate približno petnajst. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
mélissa
Pozdravljeni, bolj neposredno, kakšne so razlike v opremi med 30L in 60L (razen velikosti in prostornine)? 30L == filter da ali ne? grelec da ali ne? črpalka da ali ne? in ostalo... 60L == isto vprašanje Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, oba sta opremljena s filtrom in razsvetljavo. Samo 60 l. ima ogrevanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
annabelle
Pozdravljeni, prodajate pohištvo, ki je prilagojeno temu akvariju? Hvala, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za ta akvarij nimamo pohištva.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
audrey
Dober večer, opis pravi, da je ta akvarij namenjen rakom in rastlinam... Ne za ribe? V 30l različici ni črpalke, kot sem razumel... Je nujno, da jo dodam? Lahko dam notri 2 zlati ribici?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko dodate zlate ribice. Zračna črpalka ni nujno potrebna, če redno menjate vodo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, kakšna je višina (z vključeno svetilko) akvarija s prostornino 60L?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, sama akvarij meri v višino 51 cm. Sama luč meri 14 cm v višino. Če je pritrjena na akvarij, je treba k skupni višini dodati približno 10 cm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
frederique
Pozdravljeni, ali naprava 30L vsebuje grelec? Če ne, ali je pretok črpalke primeren za beto?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dopolnili smo opis izdelka. 30L ne vključuje ogrevanja. Namenjen je raki. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
sami
Pozdravljeni, ali je za ta akvarij 60 nujno potrebna vodna črpalka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Črpalka za vodo deluje v povezavi z vašim sistemom filtracije. Omogoča potovanje vode skozi filter in zagotavlja njeno vračanje v vaš akvarij. V tem akvariju ni nujno potrebna, vendar jo lahko dodate, če to želite.
Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalia
1 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, ali je v 60-litrskem akvariju črpalka? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v 60L ni črpalke, so pa samo:
-filter
-grelec
-kompletna hrana
-kondicioner
-sredstvo za obdelavo vode
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
-filter
-grelec