Vprašanja, razprave o izdelkih
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
6 sporočila
justine
Pozdravljeni, ali potrebujemo termometer s sondo, če vzamemo ta termostat?! Ali ga lahko povežemo s časovnikom, da zmanjšamo temperaturo za noč?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta termostat ima sondo debeline 5 mm. Lahko vam priporočimo ta bolj popoln termostat: https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-digital-p-11651.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gerard
Ali lahko ta termostat priključimo na keramično grelno svetilko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta termostat podpira 500W, zato bi moral prenesti toploto keramične grelne svetilke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
chloé
Pozdravljeni, Ali je ta termostat združljiv s talno grelno podlogo ref. 63664?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je združljiv s podlago Reptil'us 63664. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
florian
Pozdravljeni,
Rad bi vedel, na katerem mestu je treba namestiti sondo termostata (pri tleh, na sredini višine, v bližini svetilke ...)
Lep pozdrav
Rad bi vedel, na katerem mestu je treba namestiti sondo termostata (pri tleh, na sredini višine, v bližini svetilke ...)
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, sondo morate postaviti na sredino višine, v razumni oddaljenosti od svetilke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jérôme
Ali je termostat Hydroset združljiv s toplotno vrvico JBL 20 vatov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta termostat bi moral biti primeren, saj sprejme največ 500W. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
christopher
Pozdravljeni, zanima me ta termostat, vendar bi rad vedel velikost priključka za napajanje? Velikost kabla temperaturne sonde? In natančnost? Kar je zame zelo pomembno, saj bo nadzoroval notranjo temperaturo mojega inkubatorja. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dolžina kabla je 1,5 mDolžina priključnega kabla je 1,5 mNatančnost nastavitve temperature je 0,2 stopinje CelzijaPrikazni razpon temperature je od +18° do +35° stopinj Celzija Razpon regulacije temperature je od +18° do 34° stopinj CelzijaObratovalna napetost je 220 voltov, 50 HzNajvečja moč nadzora na enem kanalu je 500 W (ohmska obremenitev) Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
myriam
kakšna je maksimalna temperatura, prosim? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Temperatura se lahko programira od najmanj 18 °C do največ 35 °C. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, Zanimam se za nakup Thermostat Hydroset Electronique simple 220v/500W. Želela bi sondo postaviti v mojo mravljišče, da bi lahko nadzorovala temperaturo znotraj. Zanima me premer sonde, da ugotovim, ali lahko preide skozi hodnike ali ne. Hvala vnaprej. Lep pozdrav, Caroline
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Sonda ima premer 5 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
severine
Pozdravljeni, ali lahko ta termostat priključite na katerokoli preprogo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta termostat je vsekakor združljiv z vsemi vrstami grelnih preprog in grelnih kablov. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
tony
Dober večer, želel bi povišati temperaturo svoje grelne preproge za nekaj stopinj (4 ali 5 stopinj), ali bi mi ta termostat lahko zadovoljil? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost vam ne moremo odgovoriti, saj so za povečanje temperature pomembne informacije, kot so velikost vašega terarija, sobna temperatura, vrsta živali... S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia