Forum za akvaristiko

Težave z mojimi ribami in motno vodo

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Loïc
1 sporočila
loïc fr

Pozdravljeni, to je prvič, da imam akvarij, tip bazena meri 40L, 20l in 25h. Ker je bil to moj prvi akvarij, sem na začetku hotel noter dati zlato ribico, vendar sem po informacijah ugotovil, da to ni primerno. Po dodatnih informacijah sem se odločil za bojno ribico, dodal sem ji rastlino in dekoracijo, kjer se lahko skrije. Vodo sem menjal vsakih 15 dni in vse je šlo dobro do te sobote. Na žalost je moje dekle kot darilo dodalo še eno samičko. Samec je naredil gnezdo mehurčkov in ribi sta se parili pod njim, samička z glavo navzdol in.... Tukaj je moje vprašanje, saj sem moral menjati vodo nekaj dni po tem, ko je dekle dodalo samičko in ker se voda motni, kaj naj naredim? In za samičko nimam drugega bazena. Lahko mi prosim date nekaj nasvetov. Hvala vnaprej.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo