Forum za akvaristiko

težave z mojimi gupiji

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
LAETITIA
7 sporočila
laetitia fr

Živjo, kdo mi lahko pove, zakaj moji gupiji umirajo eden za drugim, čeprav so meritve vode dobre. Hvala, če mi odgovorite, nujno je.

franck
233 sporočila
franck fr

Živjo

daj mi vse parametre svojega akvarija, kot tudi TH in kaj je v tvojem akvariju

LAETITIA
7 sporočila
laetitia fr

Pozdravljen Franck D,

Sem začetnica, pred mesecem dni sem postavila akvarij z 55 litri z živimi bakterijami. V mojo običajno trgovino za hišne ljubljenčke sem prinesla vzorec vode za analizo in povedali so mi, da so vsi parametri v redu.

Zato sem kupila 3 samce gupijev in 10 neončkov, vendar nekateri pravijo, da ni dobro imeti gupije s neončki, ali je to res?

Temperatura je 26 °C, ker sem videla v eni temi, da ste to priporočali. Sledim vašim nasvetom že nekaj časa.

franck
233 sporočila
franck fr

živijo

imaš mogoče MSN za pogovor, bilo bi lažje

LAETITIA
7 sporočila
laetitia fr

ja, to je [email protected]

franck
233 sporočila
franck fr

na msn sem na voljo nocoj, moj naslov je [email protected]

LAETITIA
7 sporočila
laetitia fr

V redu, ne vem, če so bile ribe, ki sem jih kupil, bolne, ker sem kupil nove v drugi trgovini in te izgledajo živahne. Kje naj kupujem svoje ribe (priljubljena trgovina)?

franck
233 sporočila
franck fr

živjo, gospodična

osebno nikoli ne kupujem rib v trgovinah za male živali, ker gre za intenzivno vzrejo in so polne barvil. Če res želiš kupiti ribe, pojdi preko posameznika.

škoda, da živiš daleč od mene, ker imam gupije za prodajo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo