Težave s sosedi

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni,

Pred 6 leti smo posvojili psička, ki še ni bil odstavljen. Bili so to psički, ki so jih prijatelji posvojili, a da bi pri nas vzbudili sočutje, so nam rekli, da bodo, če ga sami ne bomo vzeli, psička zapustili v gozdu.

Prvi dve leti sta bili zelo težki, saj je bil pes, ki je uničeval vse okoli sebe, ni ubogal in je potreboval leto dni, da je postal čist.

Ne vem, kolikokrat je moral moj mož popravljati ograjo, ker je pes pobegnil, kadar sem zapustila hišo (10 minut za to, da sem otroke odpeljala na šolski avtobus).

V zadnjih letih se mu ni več zgodilo, da bi pobegnil.

Živimo v slepi ulici z zelo malo prometa in smo obdani z gozdom.

Težava je v starem gospodu, ki preživi čas, da vsak dan 10-krat pride mimo naše hiše, da bi pobiral les (ki mu sicer ne pripada, a to je druga zgodba). Težava s tem gospodom je, da vedno ustavi pred našo hišo, pred našimi vrati in opazuje vse, kar se dogaja pri nas, in seveda to našega psa spravlja do tega, da laja. Pes, ki laja, ko je nekdo pred hišo, je normalno, vendar s tem starim gospodom to ponovi večkrat vsak dan. Včasih celo zakriči na koncu moje ulice, da bi pritegnil pozornost mojega soseda, kar seveda spodbudi mojega psa k lajanju.

Poudarjam, da je moj pes v enem letu dvakrat našel način, da pobegne iz mojega dvorišča od razburjenja ob pogledu na ta starega gospoda, ki gre 10-krat mimo moje hiše.

Rečeno mi bo, da ulica ni moja in da ima ta gospod vso pravico hoditi po tej ulici, razen da, če ima moj pes takšno obnašanje samo do tega gospoda in nikogar drugega, obstaja pravi problem.

Zavedati se morate, da moram že več let svojega psa, da bi se izognila takšnim situacijam, zapirati v hišo, kolikor je le mogoče. Poleg tega, da imam tega starega gospoda, ki gre 10-krat mimo moje hiše, da bi opazoval, kaj se dogaja pri meni, imam tudi soseda, ki je pridelovalec zelenjave in se je pritožil zaradi lajanja mojega psa, ker meni, da moj pes laja neprekinjeno, kot pravi. Seveda, ker sem gospodinja in sem zaprta v hiši s svojim psom, ne razumem, kako lahko kdo reče, da moj pes laja neprekinjeno od jutra do večera, ker je zaprt v hiši z mano.

Že so mi grozili, da moram svojemu psu dati električno ovratnico in ga pustiti privezanega zunaj.

Razen tega problema nimamo nobenih drugih težav, pes je ljubek, zelo nežen in ubogljiv, razen seveda, ko gre ta starec mimo moje hiše, ne vem zakaj, pes ne uboga, čeprav običajno nimamo nobenih težav.

Kaj naj storim?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo